Codruț Câinaru, candidat USR la Primărie, promite un mandat fără ”proiecte fantasmagorice și machete fanteziste”

Codruț Câinaru, candidat USR la Primărie, promite un mandat fără ”proiecte fantasmagorice și machete fanteziste”

Prezent în conferința de presă organizată, ieri, de USR Giurgiu, Codruț Câinaru, candidatul acestei formațiuni politice la scaunul de primar, a făcut câteva precizări cu privire la viziunea sa de dezvoltaare a orașului, în perspectiva unui mandat sau chiar două.

Acesta a declarat că unul din scopurile pentru care a dorit să candideze este acela de a-i reda acestui oraș, farmecul pe care îl avea odinioară, adaptat, evident, cerințelor moderne.

”Trebuie să ne iasă din cap ideea că vom face din Giurgiu un mare centru industrial. Gata, s-a terminat cu asta!

Trebuie să căutăm în ceea ce are locul acesta de oferit, să dezvoltăm oportunitățile oferite de natură, de așezarea lui.

Fără proiecte fantasmagorice, fără machete fanteziste. Cu luciditate și rațiune.”, a spus Codruț Câinaru.

De asemenea, e a mai declarat că va veni, cât de curând, cu un ”program de guvernare”, cu obiective stabilite pe termen scurt și lung în tot ceea ce privește  viața socială, culturală, economică a orașului.

M.B

Prezent în conferința de presă organizată, ieri, de USR Giurgiu, Codruț Câinaru, candidatul acestei formațiuni politice la scaunul de primar, a făcut câteva precizări cu privire la viziunea sa de dezvoltaare a orașului, în perspectiva unui mandat sau chiar două. Acesta a declarat că unul din scopurile pentru care a dorit să candideze este acela de a-i reda acestui oraș, farmecul pe care îl avea odinioară, adaptat, evident, cerințelor moderne. ”Trebuie să ne iasă din cap ideea că vom face din Giurgiu un mare centru industrial. Gata, s-a terminat cu asta! Trebuie să căutăm în ceea ce are locul acesta […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/codrut-cainaru-candidat-usr-la-primarie-promite-mandat-fara-proiecte-fantasmagorice-si-machete-fanteziste/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 20 martie 2024 11:15

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.