USR propune organizarea unui referendum cu privire la construirea incineratorului de deșeuri

USR propune organizarea unui referendum cu privire la construirea incineratorului de deșeuri

Incineratorul de deșeuri, preconizat a fi construit la Giurgiu, continuă să fie subiect de polemici politice între candidații la alegerile din 9 iunie anul acesta.

În conferința de presă organizată ieri de USR Giurgiu, președintele acestei filiale, Ciprian Alexandru, a venit cu o provocare pentru primarul Adrian Anghelescu, menită a clarifica poziția acestuia: organizarea unui referendum, în același timp cu alegerile locale din 9 iunie, prin care giurgiuvenii să-și exprime părerea cu privire la viitorul acestei investiții.

” Îi lansez o provocare domnului primar Anghelescu, dacă tot declară că este împotriva construirii incineratorului: în data de 9 iunie, când sunt alegerile, să organizeze şi un referendum pe acest subiect, giurgiuvenii trebuie să se exprime clar dacă vor acest incinerator. De vorbe suntem sătui, avem nevoie de fapte concrete. ”, a declarat acesta.

Rămâne de văzut dacă primarul va răspunde acestei provocări, și mai ales cum.

M.B

Incineratorul de deșeuri, preconizat a fi construit la Giurgiu, continuă să fie subiect de polemici politice între candidații la alegerile din 9 iunie anul acesta. În conferința de presă organizată ieri de USR Giurgiu, președintele acestei filiale, Ciprian Alexandru, a venit cu o provocare pentru primarul Adrian Anghelescu, menită a clarifica poziția acestuia: organizarea unui referendum, în același timp cu alegerile locale din 9 iunie, prin care giurgiuvenii să-și exprime părerea cu privire la viitorul acestei investiții. ” Îi lansez o provocare domnului primar Anghelescu, dacă tot declară că este împotriva construirii incineratorului: în data de 9 iunie, când sunt […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/usr-propune-organizarea-unui-referendum-cu-privire-la-construirea-incineratorului-de-deseuri/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 20 martie 2024 11:15

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.