COMUNICAT DE PRESĂ ✅În perioada 12.11.2021-26.11.2021…

Primaria Municipiului Giurgiu

COMUNICAT DE PRESĂ

✅În perioada 12.11.2021-26.11.2021 Poliția Locală Giurgiu a verificat un număr de 165 de persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu, în diferite locații, pe raza municipiului, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19. În această perioadă, un număr de 6 persoane aflate în izolare/carantină, nu au fost găsite la domiciliul declarat. Aceștia au fost sancționați, conform art. 65, lit.o (“nerespecta…rea interdicției de carantinare”), din Legea nr.55/15.05.2020, cu amendă în valoare de 1000 lei. Menționăm că aceste persoane se aflau în izolare/carantină, ca urmare a Deciziilor emise de D.S.P. Giurgiu.

✅În această perioadă au fost constatate 62 de fapte contravenționale, 52 sancționate cu amenzi, în valoare totală de 22340 lei și 10 avertismente scrise, astfel :

➡20 amenzi pentru ocuparea abuzivă a parcărilor alocate de domiciliu, precum și oprirea și staționarea neregulamentară;
➡19 amenzi pentru deranjarea ordinii și liniștii publice (tulburarea liniștii publice prin strigăte și larmă după orele 22.00, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, satisfacerea nevoilor fiziologice pe domeniul public, etc.);
➡8 amenzi pentru depozitarea neautorizată a deșeurilor pe domeniul public;
➡2 amenzi pentru lăsarea animalelor nesupravegheate pe raza municipiului(cai, vaci, oi, etc.);
➡2 amenzi pentru conducerea autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 t, fără a deține permis de liberă trecere, în zonele cu interdicție;
➡11 amenzi pentru alte acte și fapte prevăzute și interzise de lege.

✅În această perioadă au fost preluate un număr de 32 sesizări telefonice, prin Dispeceratul instituției, cum ar fi : alarme la instituțiile de învățământ monitorizate, blocare căi de acces, ocupare abuzivă a locurilor de parcare reședință, deținute prin abonamente etc.

✅De asemenea, Poliția Locală a continuat activitatea de fluidizare a traficului rutier, internațional de mărfuri, în sensul giratoriu de la intrarea în municipiu, zona Kaufland, precum și fluidizarea traficului rutier în zonele unde s-au efectuat asfaltări ale carosabilului(Str. Puișor, Str. Negru Vodă).

❗️Rugăm cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331.

Direcția Poliției Locale

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.