Cristina Elena DINU: „Adevărata putere a unui bărbat nu stă în pumnii săi, ci în grija, în dragostea şi în sprijinul pe care trebuie să le acorde unei femei”.

„Nu degeaba există vorba „O femeie nu trebuie lovită nici măcar cu o floare!”. Adevărata #putere a unui bărbat nu stă în pumnii săi, ci în grija, în dragostea şi în sprijinul pe care trebuie să le acorde unei femei.
Nimic nu justifică #violenţa şi nu există niciun motiv pentru care o femeie să accepte să fie lovită de partenerul său ori să permită astfel de acte de agresiune aplicate copiilor săi!
Din nefericire, fenomenul #violenţei_domestice a luat amploare, în ultimii ani, în Europa, iar România stă foarte prost la acest capitol. Numai anul trecut, Poliția a înregistrat peste 26.000 cazuri de loviri și alte violențe în familie, iar 72 de femei din ţara noastră au fost #ucise!

Este cutremurător, nepermis şi trebuie să luăm măsuri urgente şi să folosim toate #instrumentele pentru ocrotirea victimelor violenţei domestice!

Susţin implementarea unui sistem performant de #monitorizare a tuturor cazurilor şi consider că oricine cunoaşte o familie aflată într-o asemenea situaţie trebuie să ia legătura cu autorităţile, până nu este prea târziu! #România are nevoie, totodată, de cât mai multe adăposturi, de programe de consiliere şi de mult curaj şi solidaritate!

#Familia înseamnă respect, armonie, ajutor reciproc şi înţelegere, nu pedepse corporale, nu tortură fizică sau psihică!

Mă alătur şi susţin campania demarată de #PES_Women, astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale de Combatere a Violenţei Domestice!”

#STOP_Violenţei_Domestice
#Campanie_PES_Women
(Cristina Elena DINU- deputat PSD de Giurgiu)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Cristina Elena DINU: „Adevărata putere a unui bărbat nu stă în pumnii săi, ci în grija, în dragostea şi în sprijinul pe care trebuie să le acorde unei femei”.

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.