Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Cu recunoştinţă, respect şi preţuire, le urez, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, tuturor pensionarilor din Giurgiu şi de pretutindeni, La Mulţi Ani cu sănătate!

Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Cu recunoştinţă, respect şi preţuire, le urez, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, tuturor pensionarilor din Giurgiu şi de pretutindeni, La Mulţi Ani cu sănătate!

Dinu pensionari 2,O ţară care NU are grijă de bătrânii ei este o țară fără viitor!”
Ei sunt părinţii şi bunicii noştri, cei care au muncit o viață pentru noi si pentru țară, cei care ne-au fost totdeauna alături, cei cărora le datorăm faptul că SUNTEM, dar şi ceea ce suntem!
Cu recunoştinţă, respect şi preţuire, le urez, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, tuturor pensionarilor din Giurgiu şi de pretutindeni, La Mulţi Ani cu sănătate!
Dumnezeu să vă răsplătească pentru toate lucrurile bune pe care le-aţi făcut pentru România şi pentru familiile dumneavoastră!
Să vă bucuraţi de nepoţi şi de strănepoţi, să aveţi zile cu linişte sufletească şi sprijin permanent de la cei pe care i-aţi făcut oameni mari!Dinu pensionari 1
Colegilor mei din OPSD Giurgiu le mulţumesc, încă o dată, pentru sprijin, loialitate și pentru că ne-au fost fost permanent alături!

,O ţară care NU are grijă de bătrânii ei este o țară fără viitor!” Ei sunt părinţii şi bunicii noştri, cei care au muncit o viață pentru noi si pentru țară, cei care ne-au fost totdeauna alături, cei cărora le datorăm faptul că SUNTEM, dar şi ceea ce suntem! Cu recunoştinţă, respect şi preţuire, le […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/cristina-elena-dinu-deputat-psd-de-giurgiu-cu-recunostinta-respect-si-pretuire-le-urez-astazi-de-ziua-internationala-a-persoanelor-varstnice-tuturor-pensionarilor-din-giurgiu-si-de-pretutindeni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 1 octombrie 2023 12:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.