Dan Vîlceanu exclude posibilitatea ca, în România, să se instaureze dictatura militară odată cu interimatul generalului Ciucă: „Domnul Ciucă e civil, e fost militar, însă este un om care are capacitatea intelectuală să conducă un guvern”

Dan Vîlceanu a declarat, în emisiunea Insider politic de la Prima TV, că atitudinea partidului faţă de premierul Nicolae Ciucă va fi complet diferită decât cea pe care liberalii au avut-o faţă de Florin Cîţu, pe vremea lui Ludovic Orban.

Dan Vîlceanu, despre o eventuală dictatură militară

Am tot auzit vehiculându-se că vine Nicolae Ciucă premier şi vom avea dictatură militară. Domnul Nicolae Ciucă e civil, e fost militar, e în rezervă şi e general. Ceea ce vreau să subliniez prin acest lucru, că a fost general, este faptul că este un om care are capacitatea intelectuală să conducă un guvern.

Citeste si Raed Arafat administrează vaccinuri la Palatul Copiilor: „Fiecare persoană care se vaccinează face un pas înainte”

Am văzut tot felul de exprimări, în perioada asta, cu dictatură militară. Doamne fereşte! Este un om pe care îl cunosc foarte bine, cu care am făcut echipă şi cu care vrem să facem echipă în continuare. 

Cu domnul Ciucă premier nu se va întâmpla ce s-a întâmplat cu Florin Cîţu premier. Orban l-a sabotat pe Cîţu, acum, PNL-ul nu va mai face asta cu Nicolae Ciucă. Realizăm responsabilitatea pe care o avem şi nu vrem să ne batem joc de români„, a subliniat Dan Vîlceanu la Prima TV.

Citeste si BILANŢ CORONAVIRUS 24 octombrie 2021. Numărul infectărilor şi al deceselor, în scădere faţă de ziua anterioară

SURSĂ ARTICOL

Sursa: reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Dan Vîlceanu exclude posibilitatea ca, în România, să se instaureze dictatura militară odată cu interimatul generalului Ciucă: „Domnul Ciucă e civil, e fost militar, însă este un om care are capacitatea intelectuală să conducă un guvern”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.