Doi astriști pentru 2021!⚫⚪ Astra a realizat primele…

Astra Giurgiu

Doi astriști pentru 2021!⚫⚪

Astra a realizat primele transferuri pentru returul Ligii I, și, sperăm noi, play-off-ul din care nu a lipsit niciodată, până acum.
Astfel, după plecarea lui Risto Radunovic, căruia trebuie să-i mulțumim pentru devotament și calitatea fotbalului prestat, Astra propune un nou fundaș muntenegrean, Momcilo Raspopovic, apărător de 26 de ani de la una dintre echipele de top ale Croației- Rijeka. Jucător al Naționalei Muntenegrului, coleg cu Radunovic, …Raspopovic a jucat și el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost la fel ca și Radunovic, putând evolua pe orice poziție defensivă, în centru sau pe bandă, contractul său cu echipa noastră urmând să fie valabil pentru doua sezoane și jumătate.

Al doilea transfer al Astrei este pentru ofensivă- atacantul bosniac Sulejman Krpic (29 ani) semnând un angajament pentru acest sezon, plus încă unul. Krpic a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, în CV-ul său apărând și cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat în Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar și AIK (Suedia).
Mult succes celor doi în tricoul echipei noastre!

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport, stând în picioare, barbă şi în aer liber

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.