„Donează sânge! Salvează o viață!”-Campania jandarmilor giurgiuveni, continuă!

„Donează sânge! Salvează o viață!”-Campania jandarmilor giurgiuveni, continuă!

Un gest pe cât de simplu, pe atât de nobil este donarea de sânge . Tare mândri sunt jandarmii giurgiuveni de seria lor de acțiuni ce implică acest gest ce completează spiritul civic al fiecăruia dintre noi, dovedind empatia, dăruirea și respectul față de semenii noștri. Mai mult decât atât, un donator este un erou anonim .

Cu ocazia aniversării la data de 3 aprilie, a celor 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, jandarmii gurgiuveni continuă  seria activităților organizate la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu.

Astfel, în data de 02 aprilie, peste 20 de jandarmi giurgiuveni, dar și elevi aflați în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu s-au alăturat campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viață!”

Jandarmii giurgiuveni aduc mulțumiri cadrelor medicale din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Giurgiu pentru amabilitatea și căldura cu care îi întâmpină la fiecare activitate de donare.

jj

Aceștia îi îndemnă pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture, prin voluntariat, acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Un gest pe cât de simplu, pe atât de nobil este donarea de sânge . Tare mândri sunt jandarmii giurgiuveni de seria lor de acțiuni ce implică acest gest ce…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/doneaza-sange-salveaza-o-viata-campania-jandarmilor-giurgiuveni-continua/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 2 aprilie 2024 17:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.