Se pregătește retragerea candidaturii lui Nicolae Barbu la Primărie și înlocuirea lui cu altcineva!

Se pregătește retragerea candidaturii lui Nicolae Barbu la Primărie și înlocuirea lui cu altcineva!

Nici n-a apucat bine să inspire parfumul trandafirilor din sediul PSD că lui Nicolae Barbu i se pregătește plecarea! Nu în vreun post bun, ci direct acasă. Evident, împotriva voinței lui!

Cine i-o coace? E deja retorică întrebarea, fiindcă toată lumea știe că Barbu și Mina se iubesc precum sarea în ochii ăia pe care și i-ar scoate unul altuia dacă ar putea.

Când s-a trezit cu el pe cap la sfârșitul anului trecut, Mina a înghițit broscoiul fiindcă Barbu umblase cu moșmoande pe la centru acolo unde e clar că el nu are niciun cuvânt de spus.

Asta a fost un prim semn al decăderii lui deoarece, cu foarte puțin timp în urmă îl dăduse pe Marian Măroiu ca singur și sigur candidat la Primărie.

Ca să spele rușinea, invocă un un sondaj în care, chipurile, Barbu e dorit mai mult de giurgiuveni decât Măroiu și deci, va fi candidat, după care se spală pe mâini de Primărie și se concentrează pe ceea ce-l interesează, președinția Consiliului Județean.

Doar că, al dracului Mercur retrograd sau ce altă blestemată de planetă, se așează de-a curmezișul și-i strică panurile: PNL nu mai merge în alegeri cu Beianu ci cu Toma Petcu!

Moment în care lui  mina i se turtește fesul (ala cu care se mai încalță, uneori, de când nu-l mai are pe Bădălău lângă el) deoarece, dacă pe Beianu îl putea dovedi ușor, cu Petcu nu prea merge!

Și cu asta revenim în actualitate unde se vede că, de ce i-a fost frică n-a scăpat fiindcă doar în două luni, Toma Petcu îi injumătățește efectivul de primari care părăsesc PSD și îl urmează pe acesta la PNL.

Fatalitate! Fără un număr suficient de primari de partea lui, Mina s-a trezit asemenea unui vrej de fasole cățărătoare căreia i-ai luat aracul! Pică!

Iar pentru el căderea înseamnă sfârșitul carierei politice, deci îi trebuie un alt ”arac” pe care să de cațere, a pus ochiiii pe al lui Barbu!

Candidatura la Primărie l-ar salva… crede el.

Dar cum să-i spui lui Barbu să plece? Cum i-ai spus și lui Măroiu: o bagi pe aia cu sondajul!

Așa că, joia trecută, cu complicitate de la centru, ”comandă” repede un sondaj la CURS, casa de sondaj a PSD, și în două zile Mina are prima șansă la Primărie, cu peste 50%, Anghelescu pe doi cu 30 și ceva la sută și Barbu,(tot) pe locul trei cu aproape 30%.

E clar, domnule Barbu, da? N-ai nicio șansă, că te bate Anghelescu, deci Mina trebuie să fie candidat în locul tău.

Iar pentru a se face rocada fără scandal, se pare că se pregătește pentru mâine dimineață, la Comana, un ”comando” care va fi condus de Ciolacu sau, dacă se va hotărî să nu se amestece în ”troacă”,  îi va trimite pe Paul Stănescu și Mihai Tudose.

Dacă pe Mina l-a…răpus ”retrogradul”, lui Barbu i s-au feștelit chakrele de tot, căci, după ce le-ai dat femeilor de petrecut de 8 Martie, după ce ți-ai reactivat asociația, ți-ai adus toți prietenii care plecaseră cu tine când ai trădat partidul pentru ProRomânia, ți-ai tesut rețea de susținători, ai împânzit orașul cu bannere și, mai ales, când te și vedei primar, PSD-ul te aruncă cât colo ca și cum n-ai exista?

Karma, domnule, Barbu, Karma asta nenorocită care îți aruncă în cap toate lăturile pe care le-ai aruncat la rândul tău!

Păi, crezi că PSD-ul te iartă că l-ai trădat alegerile trecute când te-ai ”sinucis” politic doar ca să piardă Bădălău și Mina alegerile? Și nu e vorba de PSD-ul ala al șefilor, ci de cel al anonimilor, al lipitorilor de afișe, al furnicuțelor alea care au muncit în campanie pentru că au crezut în dumneata și care s-au trezit trădați!

Lucrurile încă se joacă și, dacă Barbu mai are de lucru la hotel, pentru Mina e de ”ori, ori”: dacă rămâne …repetent și alegerile astea, nu-i rămâne decât să se ducă cu ”biscuitele” pe Dunăre!

M.B

 

 

Nici n-a apucat bine să inspire parfumul trandafirilor din sediul PSD că lui Nicolae Barbu i se pregătește plecarea! Nu în vreun post bun, ci direct acasă. Evident, împotriva voinței lui! Cine i-o coace? E deja retorică întrebarea, fiindcă toată lumea știe că Barbu și Mina se iubesc precum sarea în ochii ăia pe care și i-ar scoate unul altuia dacă ar putea. Când s-a trezit cu el pe cap la sfârșitul anului trecut, Mina a înghițit broscoiul fiindcă Barbu umblase cu moșmoande pe la centru acolo unde e clar că el nu are niciun cuvânt de spus. Asta a […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/si-inlocuirea-lui-cu-altcineva/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 2 aprilie 2024 18:19

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.