Dunărea Giurgiu își dorește prima victorie pe Astra, în fața celor de la CS Păulești

Dunărea Giurgiu își dorește prima victorie pe Astra, în fața celor de la CS Păulești

Etapa a III-a din seria a IV-a a Ligii a 3-a pune față în față două echipe vecine de clasament. Pe terenul Astra din cadrul Complexului Sportiv „Marin Anastasovici” din Giurgiu, echipa orașului Dunărea Giurgiu (foto), va primi vizita celor de la CS Păulești.

Meciul se dispută sâmbătă, 9 septembrie, cu începere de la ora 17:00 și se anunță extrem de disputat, chiar dacă acum, Dunărea se prezintă în campionat cu o echipă foarte tânără, cei mai mulți fiind abia trecuți de vârsta junioratului. Cu toate acestea, giurgiuvenii speră să obțină un rezultat favorabil. Fotbaliștii gazdelor sunt mai mult decât încrezători înaintea jocului cu formația din județul Prahova.

„Lucrurile arată din ce în ce mai bine. Ne dorim victoria și, cu siguranță, o vom obține. Meciul va fi dificil pentru noi, mai ales că avem mulți jucători care n-au acumulat multă experiență de Liga 3. Unii iubitori de fotbal inoculează ideea că ar fi simplu, dar din afară este ușor să vorbești. Păuleștiul, în schimb, este o echipă cu experiență în Liga a 3-a, dar sperăm să plece fără puncte de pe malul Dunării ”, a spus Prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Dunărea Giurgiu.

Programul etapei a III-a, Liga a 3-a, seria a IV-a:

Vineri, 8 septembrie 2023, ora 17:00
AS FC Pucioasa – CSO Tricolorul Breaza
Muscelul C-Lung Muscel – SC Popeşti-Leordeni
Sâmbătă, 9 septembrie 2023, ora 17:00
CS Blejoi – CS Dinamo Bucureşti
CSO Plopeni – CSM Flacăra Moreni
SCM Dunărea 2020 Giurgiu – CS Păuleşti

(Costel Spînu)

Articolul Dunărea Giurgiu își dorește prima victorie pe Astra, în fața celor de la CS Păulești apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Etapa a III-a din seria a IV-a a Ligii a 3-a pune față în față două echipe vecine de clasament. Pe terenul Astra din cadrul Complexului Sportiv „Marin Anastasovici” din Giurgiu, echipa orașului Dunărea Giurgiu (foto), va primi vizita celor de la CS Păulești. Meciul se dispută sâmbătă, 9 septembrie, cu începere de la ora […]

Articolul Dunărea Giurgiu își dorește prima victorie pe Astra, în fața celor de la CS Păulești apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dunarea-giurgiu-isi-doreste-prima-victorie-pe-astra-in-fata-celor-de-la-cs-paulesti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 septembrie 2023 10:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.