Patronii stației GPL din Crevedia, dețineau 6 bunuri imobile și în Giurgiu

Patronii stației GPL din Crevedia, dețineau 6 bunuri imobile și în Giurgiu

Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, patronii stației GPL din Crevedia, au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia sunt acuzați de distrugere din culpă, ca urmare a dezastrului produs de explozia stației…

În această infracțiune intră inclusiv cea de ucidere din culpă, deoarece în urma exploziilor de pe 26 august, cinci oameni au murit.

Totodată, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și față de o persoană juridică, societate comercială, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă, fiind vorba despre firma care avea acea stație de GPL.

Procurorul Marius Iacob, procurorul care anchetează cazul exploziilor de la Crevedia, a cerut instanţei arestarea preventivă a celor doi asociaţi ai firmei care deţinea staţia GPL.

De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri imobile ale firmei şi ale celor doi inculpaţi, precum şi asupra conturilor bancare ale acestora.

În ceea ce priveşte suspectul, persoană juridică, s-a instituit măsura asigurătorie a sechestrului cu privire la mai multe bunuri imobile, după cum urmează:

5 imobile în judeţul Botoşani, 4 în judeţul Călăraşi, 28 în judeţul Dâmboviţa, 6 în judeţul Giurgiu, 19 în judeţul Ilfov, unul în judeţul Olt.

(Jurnal)

Articolul Patronii stației GPL din Crevedia, dețineau 6 bunuri imobile și în Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, patronii stației GPL din Crevedia, au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia sunt acuzați de distrugere din culpă, ca urmare a dezastrului produs de explozia stației… În această infracțiune intră inclusiv cea de ucidere din culpă, deoarece în urma exploziilor de pe 26 august, cinci oameni […]

Articolul Patronii stației GPL din Crevedia, dețineau 6 bunuri imobile și în Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/patronii-statiei-gpl-din-crevedia-detineau-6-bunuri-imobile-si-in-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 septembrie 2023 09:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.