Asociația ”Euroregiunea Danubius” – o nouă întâlnire de lucru

Asociația ”Euroregiunea Danubius” – o nouă întâlnire de lucru

Sala de ședințe a Consiliului Județean a găzduit joi o nouă întâlnire  de lucru a membrilor Asociației ”Euroregiunea Danubius”.

Ședința a avut pe ordinea de zi patru puncte: prezentarea raportului de activitate al asociației pe anul 2022, prezentarea bilanțului contabil pe anul trecut, aprobarea bugetului pe anul 2023 și punctul Diverse.

Raportul activității din 2022 a subliniat faptul că întreaga activitate din anul ce a trecut s-a defășurat sub semnul împlinirii a 20 de ani de funcționare a Euroregiunii Danubius, menționând toate activitățile comune derulate de autoritățile române și bulgare din  Giurgiu și Ruse sub egida Euroregiunii Danubius, în toate domeniile (sprijinirea mediului de afaceri, educație, cultură, turism, activități sociale etc.)

Președintele Asociației, Lili Ganceva, a prezentat, de asemenea, implicarea Euroregiunii în proiectele comune ale autorităților din Giurgiu și Ruse, precum și planurile de acțiune pentru perioada următoare.

 

Sala de ședințe a Consiliului Județean a găzduit joi o nouă întâlnire  de lucru a membrilor Asociației ”Euroregiunea Danubius”. Ședința


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/asociatia-euroregiunea-danubius-o-noua-intalnire-de-lucru/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 7 septembrie 2023 15:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.