Dunărea Giurgiu s-a impus la scor ( 7-0), în cel de-al şaselea amical susținut în această vară!

Dunărea Giurgiu s-a impus la scor ( 7-0), în cel de-al şaselea amical susținut în această vară!

”Dunărea Giurgiu” a învins, sâmbătă, cu scorul de 7-0 (2-0) echipa de liga a IV-a , ”Viitorul Dragomirești Vale”, în cel de-al şaselea amical,  disputat în această vară.

Golurile formaţiei alb-albastre, au fost înscrise de Cazaciuc (minutul 14), Florescu (44), Slate (63 și 68), Văduva (65), Blaga (85) și Bălțat (90).

Primul meci oficial pentru ”Dunărea Giurgiu” va avea loc pe 25 august, când echipa giurgiuveană o va întâlni  pe ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel”, pe  stadionul ”Astra” din Giurgiu, în prima etapă a Ligii III-a, la fotbal, seria a IV-a.

Pentru ”Dunărea” însă urmează o ultimă partidă de verificare înaintea începerii noului sezon competițional, vineri,18 august, de la ora 18,30, cu ”Gloria Băneasa”, echipă din județul Constanța, la rândul ei prezentă în Liga a III-a, meciul urmând a se disputa pe Stadionul ”Astra” din Giurgiu.

Lotul folosit în meciul cu ”Viitorul Dragomirești Vale”
DUNĂREA (repriza I): Stanciu – Anghel, Bălăceanu, T. Constantin, Coșeru – Dogaru, Mănăilă, Mizdrescu, Bălțat – Florescu, Cazaciuc.
DUNĂREA (repriza a II-a): Stanciu – Arpentin, T. Constantin, Costache, Rubică – Dogaru, Constantinescu, Văduva – Pitulice, Slate, Blaga. Au mai evoluat în repriza a II-a: Anghel, Bălăceanu, Bălțat.
(Costel Spînu)

FOTO: Costel Nicolae

Articolul Dunărea Giurgiu s-a impus la scor ( 7-0), în cel de-al şaselea amical susținut în această vară! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

”Dunărea Giurgiu” a învins, sâmbătă, cu scorul de 7-0 (2-0) echipa de liga a IV-a , ”Viitorul Dragomirești Vale”, în cel de-al şaselea amical,  disputat în această vară. Golurile formaţiei alb-albastre, au fost înscrise de Cazaciuc (minutul 14), Florescu (44), Slate (63 și 68), Văduva (65), Blaga (85) și Bălțat (90). Primul meci oficial pentru […]

Articolul Dunărea Giurgiu s-a impus la scor ( 7-0), în cel de-al şaselea amical susținut în această vară! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dunarea-giurgiu-s-a-impus-la-scor-7-0-in-cel-de-al-saselea-amical-sustinut-in-aceasta-vara/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 august 2023 10:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.