FOTBAL. Liga a IV-a/ ”Gata vacanța de vară, la fotbal toată lumea!” Sezonul 2023/2024 începe în acest week-end!

FOTBAL. Liga a IV-a/ ”Gata vacanța de vară, la fotbal toată lumea!” Sezonul 2023/2024 începe în acest week-end!

Gata cu vacanța și cu meciurile fără miză! Din acest weekend se joacă pe puncte în noua ediție de campionat a Ligii a IV-a, a Campionatului județean de fotbal, unde ”balul” de deschidere se joacă de la ora 17.00.

Competiţia, regina fotbalului judeţean, programează sâmbătă,16 septembrie, de la ora 17.00, prima etapă a sezonului 2023-2024.

Victoria Adunații Copăceni întâlnește pe Axi Adunații Copăceni, meci care se va juca sâmbătă, pe stadionul Comunal din Adunații Copăceni.

Nou-promovată, Axi, nu știm dacă poate emite pretenții în fața uneia din principalele candidate la câștigarea campionatului județean.

Victoria Adunații Copăceni este la ora actuală una dintre cele mai bune echipe din județ, fostă campioană județeană, și de aceea trebuie să își respecte blazonul.

Un meci interesant se joacă și la Comana, acolo unde echipa locală Gloria, joacă în prima etapă cu nou promovata Șoimii Ghizdaru, meci  în care echipa lui ”Tatică” este favorită la obținerea celor trei puncte.

În seria Nord, un meci de urmărit se joacă la Roata, acola unde Petrolul din localitate primește vizita „orășenilor” de la FC Bolintin Malu Spart. În acest meci prima șansă la victorie aparține celor din Roata.

Programul primei etape, seria Sud, sâmbătă, de la ora 17.00 :

Victoria Adunații Copăceni – Axi Adunații Copăceni

Gloria Comana  – Șoimii Ghizdaru

Inter Valea Dragului- Giganții Vărăști

Dunărea Găujani – Viitorul Vedea

Dunărea Oinacu – Energia Remuș

Real Colibași – M. V. Călugăreni

Programul primei etape, seria Nord, sâmbătă, de la ora 17.00 :

AFC Singureni – FC Bolintin Deal

Maxima Hobaia – Luceafărul Trestieni

Petrolul Roata – FC Bolintin Malu Spart

FC Tîntava – Zmeii Ogrezeni

Intre Zorile- Omerta Stoenești

Avîntul Florești- ACS Podul Doamnei

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Liga a IV-a/ ”Gata vacanța de vară, la fotbal toată lumea!” Sezonul 2023/2024 începe în acest week-end! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Gata cu vacanța și cu meciurile fără miză! Din acest weekend se joacă pe puncte în noua ediție de campionat a Ligii a IV-a, a Campionatului județean de fotbal, unde ”balul” de deschidere se joacă de la ora 17.00. Competiţia, regina fotbalului judeţean, programează sâmbătă,16 septembrie, de la ora 17.00, prima etapă a sezonului 2023-2024. […]

Articolul FOTBAL. Liga a IV-a/ ”Gata vacanța de vară, la fotbal toată lumea!” Sezonul 2023/2024 începe în acest week-end! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-a-iv-a-gata-vacanta-de-vara-la-fotbal-toata-lumea-sezonul-2023-2024-incepe-in-acest-week-end/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 14 septembrie 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.