Giurgiuvean cercetat pentru furt calificat

Giurgiuvean cercetat pentru furt calificat

Un giuriuvean a sesizat Poliia Municipiului Giurgiu printr-o plangere scrisă faptul că o persoana necunoscută ar fi pătruns în incinta societății comerciale , de unde ar fi sustras mai multe bunuri .

Polițiștii s-au deplasat ls fața locului , iar, din primele cercetări, a rezultat faptul că, în dimineata zilei de 28 ianuarie a.c., în intervalul orar 06.00-07.20, persoane necunoscute ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Un giuriuvean a sesizat Poliia Municipiului Giurgiu printr-o plangere scrisă faptul că o persoana necunoscută ar fi pătruns în incinta societății comerciale , de unde ar fi sustras mai multe…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/giurgiuvean-cercetat-pentru-furt-calificat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 30 ianuarie 2024 14:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.