Intrarea în municipiul Giurgiu tinde să arate ca o grădină, prin efortul și inspirația salariaților serviciului Spații Verzi din cadrul GSL…

Intrarea în municipiul Giurgiu tinde să arate ca o grădină, prin efortul și inspirația salariaților serviciului Spații Verzi din cadrul GSL…

Indiferent cât de cârcotași am fi, indiferent de culorile electorale cu care empatizăm, nu putem să nu apreciem faptul că orașul și-a schimbat aspectul odată cu gazonul și florile plantate, în această primăvară.  Sensurile giratorii au și ele, în sfârșit un aspect curat și îngrijit.

Este rodul eforturilor depuse de o echipă de oameni ce se străduiesc  ca Giurgiu să arate ca un oraș modern, civilizat, frecventabil, demn de a fi considerat un oraș european, situat la graniță, o poartă de intrare în România, așa cum încearcă să ne convingă  instalația luminoasă cu numele municipiului Giurgiu, din sensul giratoriu ce separă drumul spre frontieră cu cel spre centru orașului.

Fără a ne  entuziasma prea tare, căci sunt încă multe lucruri de făcut,    pașii deja parcurși ne dau  însă speranțe că vom reprezenta mai mult decât orașul în care ”se aud căinii lătrând„!

Iată de îi ce felicităm pe lucrătorii de la Spații Verzi, și mai ales pe directorul acestei societăți, DUCA Marius Sandu, ce a fost, zi de zi alături de aceștia pe teren, fiind cunoscut faptul că de la preluarea mandatului omul acesta a schimbat biroul cu munca de teren alături de salariații săi.

Vineri la prânz echipa celor de la GSL, cu contribuția personală a directorului acesteia, au transformat părculețul din intersecția Străzii Tineretului cu Bulevardul București, foarte aproape de ieșirea din municipiu, într-o oază de verdeață și destindere urbană. (Imaginile alăturate pot confirma acest lucru)…

O zonă extrem de accesată, seară de seară, de către locatarii blocurilor din zonă.

Evident că eforturile unei întregi echipe vor fi însă inutile, dacă cetățenii nu vor respecta normele de  conviețuire socială și vor rupe sau vor fura florile, așa cum se mai întâmplă uneori, dacă vor vandaliza băncile și coșurile de gunoi, dacă vor permite animalelor de companie să își facă nevoile pe gazonul verde,  proaspăt instalat și dacă pe trotuarele adiacente,  vor așterne covoare de semințe și vor arunca zeci  de PET-uri, așa cum din păcate, ne-a demonstrat, de atâtea ori, realitatea.

Soluția optimă pentru stoparea acestor acte rămân camerele de luat vederi ce au început să fie amplasate peste tot, în locurile cele mai populate din oraș și respectiv Poliția Locală pe care o solicităm să  sancționeze drastic orice fel de act de nesimțire, întrucât uneori civilizația trebuie impusă cu forța acolo unde cei șapte ani de acasă lipsesc cu desăvârșire!

(Jurnal)

Articolul Intrarea în municipiul Giurgiu tinde să arate ca o grădină, prin efortul și inspirația salariaților serviciului Spații Verzi din cadrul GSL… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Indiferent cât de cârcotași am fi, indiferent de culorile electorale cu care empatizăm, nu putem să nu apreciem faptul că orașul și-a schimbat aspectul odată cu gazonul și florile plantate, în această primăvară.  Sensurile giratorii au și ele, în sfârșit un aspect curat și îngrijit. Este rodul eforturilor depuse de o echipă de oameni ce […]

Articolul Intrarea în municipiul Giurgiu tinde să arate ca o grădină, prin efortul și inspirația salariaților serviciului Spații Verzi din cadrul GSL… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/intrarea-in-municipiul-giurgiu-tinde-sa-arate-ca-o-gradina-prin-efortul-si-inspiratia-salariatilor-serviciului-spatii-verzi-din-cadrul-gsl/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 29 martie 2024 20:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.