ISU GiurgiuRO Vaccinare distribuie o actualizare privind COVID-19.🆕🇺🇸 Studiu SUA: Comparativ cu persoanele vaccinate împotriva…

ISU GiurgiuRO Vaccinare distribuie o actualizare privind COVID-19.

🆕🇺🇸 Studiu SUA: Comparativ cu persoanele vaccinate împotriva COVID-19, persoanele nevaccinate au o probabilitate de 17 ori mai mare de a fi spitalizate din cauz…a COVID-19!

Studiul COVID-NET al CDC demonstrează că persoanele nevaccinate au de 17 ori mai multe șanse de a fi spitalizate cu COVID-19 decât persoanele care sunt complet vaccinate.

În perioada 24 ianuarie – 24 iulie 2021, ratele cumulative de spitalizare au fost de 17 ori mai mari la persoanele nevaccinate, comparativ cu persoanele vaccinate, defalcate pe grupe de vârstă au fost de 23 de ori, 22 de ori și 13 ori mai mari (nevaccinați comparativ cu vaccinați) pentru cei cu vârste cuprinse între 18-49, 50-64 și ≥65 ani respectiv.

În perioada 27 iunie – 24 iulie, ratele de spitalizare au fost de> 10 ori mai mari la persoanele nevaccinate, comparativ cu persoanele vaccinate pentru toate grupele de vârstă pe parcursul tuturor săptămânilor, perioadă în care varianta Delta a devenit predominantă.

ℹ️ Studiu CDC: https://bit.ly/38x7y71

✅ Vaccinurile continuă să joace un rol critic în prevenirea bolilor grave COVID-19 și rămân extrem de eficiente în prevenirea spitalizărilor COVID-19.

✅ Vaccinați-vă pentru a vă proteja.

✅ Prin vaccinare împotriva COVID-19:
– se reduce riscul de infectare;
– se reduce riscul de transmitere a virusului;
– se reduce considerabil riscul de spitalizare;
– se reduce considerabil riscul de deces.

#ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.