Junghiuri Politice! „Colegii din  AUR / zic de BECHE / că ar fi într-o…URECHE!” 

Junghiuri Politice! „Colegii din  AUR / zic de BECHE / că ar fi într-o…URECHE!” 

 

Păcăliți de AURa de „Sallvatore de la Patria”, a lui Bogdan Bratu, BECHE, colegii de partid și-au dat seama repede că personajul desemnat de ei a fi candidatul perfect pentru postul de primar al Municipiului Giurgiu, este ceea ce în popor se traduce prin sintagma „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul!”

Am crede că titlul acesta pompos este o boală de care suferă mulți dintre politicienii români, când de fapt el este un vaccin administrat în doze multiple de rapel.

Din discuțiile avute cu liderii locali ai partidului am înțeles că mare parte dintre membrii AUR Giurgiu nici măcar nu mai doresc să se afișeze public cu acest personaj pe care-l consideră toxic, înțelegând abia acum că „Beche, chiar e-ntr-o ureche!”, dacă mai speră ca  giurgiuvenii se vor înghesui să îl voteze, pe 9 iunie.

Este și motivul pentru care în ultima perioadă Beche a ezitat  să mai iasă la ”băi” de mulțime, probabil de teama de a nu călca pe…”săpun”!

E. Spiratu

Articolul Junghiuri Politice! „Colegii din  AUR / zic de BECHE / că ar fi într-o…URECHE!”  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  Păcăliți de AURa de „Sallvatore de la Patria”, a lui Bogdan Bratu, BECHE, colegii de partid și-au dat seama repede că personajul desemnat de ei a fi candidatul perfect pentru postul de primar al Municipiului Giurgiu, este ceea ce în popor se traduce prin sintagma „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul!” Am crede că titlul […]

Articolul Junghiuri Politice! „Colegii din  AUR / zic de BECHE / că ar fi într-o…URECHE!”  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/junghiuri-politice-colegii-din-aur-zic-de-beche-ca-ar-fi-intr-o-ureche/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 15 mai 2024 22:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.