Ludovic Orban reacţioneată în scandalul de la CFR: Directorul ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat

Ludovic Orban reacţionează în scandalul de la CFR. Preşedintele PNL susţine că de vină pentru situaţia actuală de la CFR este cauzată de un management dezastruos.

Ludovic Orban reacţionează în scandalul CFR

Liderul PNL a participat duminică, la Focşani, la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Vrancea dedicat alegerilor interne din cadrul filialei. Acesta a fost întrebat de jurnalişti despre situaţia actuală de la CFR.

„În mod normal, (directorul CFR Călători – n.red.) ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat. Management dezastruos. A fost schimbat vechiul director general, care a pus compania într-o formă bună, care a reuşit să facă achiziţii importante, care a reuşit să crească calitatea serviciilor, pur şi simplu a fost schimbat din funcţie, înlocuit cu un manager care, de când este numit ca manager, au apărut disfuncţionalităţi majore în funcţionarea CFR”, a declarat preşedintele PNL la Focşani, potrivit Agerpres. 

Citeşte şi Florin Cîțu critică atitudinea șefului CFR Călători în cazul trenului cu copii blocat în câmp: Nu mi se pare normal

Reamintim că trenul Mangalia – Arad a acumulat peste nouă ore întârziere după ce a staționat în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Trenul, plin cu copii ce veneau din tabără, a plecat la ora 19.10 din Mangalia și abia după 8.30 a ajuns în Gara de Nord. Jumătate de oră mai târziu trenul a părăsit Gara de Nord și ar trebui să ajungă la Arad după ora 21.30, ceea ce înseamnă că pentru unii pasageri călătoria va fi mai lungă de 26 de ore. Linia de contact s-a rupt la Fundulea din cauza rafalelor puternice de vânt.Pasagerii au dezvăluit că nu le-a spus nimeni de ce au stat atâtea ore pe loc și că nu a fost trimisă locomotiva de ajutor.

La ora 7:53 a fost retras din linie curentă Brănești – Fundulea cu locomotivă Diesel trenul 1921-2. La ora 8:15 trenul 1921-2 a plecat din Brănești cu locomotiva electrică proprie. Locomotiva Diesel a intrat din nou pe firul II pentru aducerea în stația Brănești a trenului 1991-2. CFR Călători spune că la Gara de Nord li s-a oferit apă și croissante pasagerilor.

Citeşte şi EXCLUSIV Mihai Tudose, după scandalul de la CFR Călători: „Nu-i interesează, ştiu că au susţinere de la partid, nu-i clinteşte nimeni. Ali Baba şi cei 40 de hoţi. Cîţu e Ali Baba, că el îi ţine în jurul lui”

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a declarat joi dimineaţă la Antena 3, că nu el ar trebui întrebat despre această situaţie, revenind ulterior cu precizări. Acesta a spus că  „a fost un moment de lipsă de concentrare” din partea sa, pe fondul oboselii acumulate în timpul nopţii precedente.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că actul de management se judecă aşezat, la rece, nu după o declaraţie oricât de nefericită a fost, însă va exista o evaluare a mandatului directorului general al CFR Călători şi se va concluziona ce se întâmplă în continuare la această companie.

SURSĂ ARTICOLSursa:
reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Ludovic Orban reacţioneată în scandalul de la CFR: Directorul ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.