Marian Vanghelie, chemat la Parchet după acuzațiile de violență domestică. Avocații se zbat pentru retragerea ordinului de restricție

Marian Vanghelie a fost citat la Parchet ca să dea explicaţii, după ce partenera lui, Oana Mizil a fost internată în spital. Avocaţii lui Vanghelie se vor lupta azi în instanță pentru retragerea ordinului de restricţie.

Marian Vanghelie a fost citat miercuri la Parchetul Buftea pentru a da explicații cu privire la acuzațiile de violență domestică aduse de Oana Mizil, relatează stiripesurse.ro.

Vanghelie a declarat ca altercația a fost o simpla ceartă și ca nu și-a lovit concubina cu pumnii in cap, asa cum scrie în plângerea depusă de partenera sa.

Cu toate acestea soția fostului edil al sectorului 5 a decis să renunţe la ordinul de restricţie în care s-a plâns că ar fi fost agresată fizic. Oana a explicat că n-a fost bătută, ci doar smucită, iar prin plângerea depusă a vrut să își sperie partenerul.

„Am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece, tot din cauza proceselor, la mare, și pur și simplu ne-am certat. Situația a fost tensionată și s-a ajuns, vineri seară, dintr-o mică prostie, să ne certăm un pic mai aprig. Nu am nimic, nicio vânătaie, nimic. Va spun sincer că, prin acest ordin de restricție, pe care l-am solicitat, am vrut să-l sperii un pic pe soțul meu.”

Oana Mizil a decis să renunţe la ordinul de restricţie împotriva lui Marian Vanghelie. Aceasta a declarat în exclusivitate la ”News Hour with CNN” că Vanghelie nu a lovit-o.

”Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De două zile stau și mă uit și mă minunez. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate.

În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat. În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă. Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…”, a declarat Oana Mizil la ”News Hour with CNN” de la Antena 3.

Oana Mizil a dat detalii despre cum s-a produs de fapt altercația.

”Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare.

Acum 5 ani de zile, soțul meu era în arest la domiciliu și într-o dimineață DNA-ul a venit să îl ridice fără mandat, fără nimic. Seara, am fost dusă de urgență tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în braț și peste tot și mi se punea cortizol pentru că altfel nu puteam să fac față acelei boli. Deci tot pe bază de stres. La fel și acum”, a mai declarat Oana Mizil.

Vanghelie. Iubita sa, Oana Mizil, ar fi schimbat mesaje cu un fost deputat cunoscut ca un „Casanova”

Bogdan Diaconu, fostul demnitar cu care Oana Mizil ar fi schimbat mai multe mesaje, este un cunoscut în mediile mondene drept un adevărat „Casanova”. Acesta a fost căsătorit cu fosta gimnastă Maria Olaru, însă, după divorț, s-a implicat în relații amoroase cu mai multe femei cunoscute, între care și fosta asistentă TV, Roxana Marcu, potrivit Gandul.ro.

Anchetatorii care au audiat-o pe Oana Niculescu Mizil au stabilit că incidentele violente care au avut loc în locuința cuplului, de la Snagov, s-ar fi produs după ce Marian Vanghelie ar fi făcut o criză de gelozie. Cu toate că femeia nu a oferit prea multe detalii legate de împrejurările în care a fost bătută, surse din anturajul cuplului Marian Vanghelie – Oana Niculescu Mizil au dezvăluit, în exclusivitate pentru sursa citată, că  în spatele scandalului se află fostul deputat PSD Bogdan Diaconu.

În acest sens, sursele citate au precizat că fostul primar al Sectorului 5 ar fi surprins o presupusă discuție purtată de iubita lui  și fostul politician, prin intermediul aplicației Whatsapp. Cu toate că nu ar fi fost un dialog din care să reiasă clar că există o legătură de natură amoroasă, fostul primar s-ar fi înfuriat și l-ar fi sunat pe Diaconu și l-ar fi amenințat cu bătaia.

Ulterior, acesta s-ar fi certat și cu Oana Niculescu Mizil. În timpul discuțiilor în contradictoriu, aceasta l-ar fi făcut „pușcăriaș” și i-ar fi spus că „nu mai are mult” și se va duce la penitenciar. Atunci, Marian Vanghelie ar fi devenit violent și ar fi lovit-o, așa cum au constatat polițiștii, „cu pumnii, dar și cu picioarele”.

Sursele citate au mai precizat că, după ce a fost agresată, Oana Niculescu Mizil i-ar fi transmis că, dacă va ajunge la închisoare, nu-l va căuta, în timp ce fostul primar i-ar fi răspuns că, în cazul în care va condamnat, o va ucide înainte să plece la penitenciar.

SURSĂ ARTICOLSursa:
reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Marian Vanghelie, chemat la Parchet după acuzațiile de violență domestică. Avocații se zbat pentru retragerea ordinului de restricție

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.