Mișcă Sorin – Candidatul care aduce schimbarea în comuna Ulmi

Mișcă Sorin – Candidatul care aduce schimbarea în comuna Ulmi

În vârstă de 42 de ani, Mișcă Sorin se prezintă ca un candidat dedicat și pasionat deviitorul comunei Ulmi. Împreună cu soția sa, Misca Nicoleta, și cei doi copii, el aduce în dezbaterea electorală o perspectivă profundă și o dorință arzătoare de a îmbunătăți condițiile de viață pentru toți locuitorii. Cu o experiență de 20 de ani în domeniul construcțiilor, Mișcă Sorin a coordonat echipe și a pus întotdeauna accent pe corectitudine și loialitate.

Aceste valori suntfundamentale în viziunea sa pentru viitorul comunei Ulmi. „Observ cu tristețe că tot mai multe case rămân părăsite în satul nostru, iar tinerii pleacă în căutarea unui trai mai bun în alte locuri”, declară Mișcă Sorin. „Este timpul să luăm măsuri pentru a opri această tendință și pentru a crea condiții atrăgătoare pentru familiile noastre.
Printre principalele probleme identificate de Mișcă Sorin se numără lipsa infrastructurii de bază, precum rețeaua de gaz, canalizarea și apa potabilă. „Este inacceptabil ca oamenii să nu aibă acces la necesitățile de bază în secolul 21. Voi lupta pentru a aduce ceste servicii esențiale în comuna noastră”, adaugă el.În plus, Mișcă Sorin pune accent pe siguranța și educația copiilor. „Este crucial să avem grădinițe și afterschool-uri de calitate, pentru ca părinții să poată munci în liniște, știind că cei mici sunt în siguranță și beneficiază de o educație adecvată”, explică el.

Candidații la funcțiile de consilierii PUSL – primaria Ulmi

 

Mișcă Sorin este recunoscut în comunitatea locală pentru empatia sa și pentru abilitatea de a asculta problemele și nevoile locuitorilor. „Voi fi mereu alături de oamenii mei și voi lupta pentru interesele lor cu toată puterea mea”, promite el.

Cu o viziune clară și determinare de fier, Mișcă Sorin este candidatul care promite să aducă schimbarea și să facă din comuna Ulmi un loc mai bun pentru toți locuitorii săi având in spate o echipa serioasa și puternică.

 

Cod unic 21240113

În vârstă de 42 de ani, Mișcă Sorin se prezintă ca un candidat dedicat și pasionat deviitorul comunei Ulmi. Împreună cu soția sa, Misca Nicoleta, și cei doi copii, el…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/misca-sorin-candidatul-care-aduce-schimbarea-in-comuna-ulmi/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 16 mai 2024 20:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.