În arest 30 de zile, pentru conducerea unui vehicul cu numere false, fără permis de conducere, răzbunare pentru ajutorul dat justiției și furt calificat

În arest 30 de zile, pentru conducerea unui vehicul cu numere false, fără permis de conducere, răzbunare pentru ajutorul dat justiției și furt calificat

Pentru că a bătut un martor într-un dosar în care  a fost condamnat  la închisoare  cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Bolintin Deal a fost reținut astăzi de polițiști pentru 24 de ore . Tot  astăzi instanța de judecată a dispus pentru agresor  măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. 

La data de 4 mai a.c., ora 23.45, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Mihai Vodă, județul Giurgiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către o persoană, în fața unui bar din localitatea Bolintin Deal.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că apelantul ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Bolintin Deal, din cauza faptului că ar fi avut calitatea de martor într-un dosar în care acesta din urmă a fost condamnat penal la pedeapsa închisorii cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

Bărbatul, de 34 de ani, ar fi creat o stare de temere persoanelor aflate în fața societății comerciale respective

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar mai fi săvârșit, în perioada 2023 – luna aprilie 2024, alte patru infracțiuni (conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare, răzbunarea pentru ajutorul dat justiției și furt calificat).

La data de 16 mai a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

La aceeași dată, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Pentru că a bătut un martor într-un dosar în care  a fost condamnat  la închisoare  cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, un bărbat, de…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/in-arest-30-de-zile-pentru-conducerea-unui-vehicul-cu-numere-false-fara-permis-de-conducere-razbunare-pentru-ajutorul-dat-justitiei-si-furt-calificat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 16 mai 2024 20:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.