Nicolae Barbu: Întotdeauna, dar întotdeauna, mi-am îndeplinit promisiunile și programul de campanie electorală ”

Nicolae Barbu: Întotdeauna, dar întotdeauna, mi-am îndeplinit promisiunile și programul de campanie electorală ”

”Tot apar fel și fel de informații pe surse neoficiale, doar-doar or crea așa o confuzie în pacea electoratului, privind dorința și ceea ce ceea ce ne-am propus noi, PSD-ul, eu,  ca viitor primar și echipa pe care o am alături de mine, să realizăm pentru municipiul Giurgiu. Veți auzi foarte multe dezinformări , că n-o să facă , că n-are cum să facă, că vă promite , că n-o să facă și n-a făcut…Pot să spun un singur lucru : Întotdeauna, dar întotdeauna , mi-am îndeplinit promisiunile și programul de campanie electorală ”, a declarat la începutul conferinței de presă  a PSD Giurgiu de ieri, 15 mai, fostul primar al municipiului Giurgiu, în prezent, candidat PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

”Aveți cunoștință că-n 2012, când am candidat independent, am venit cu un contract, semnat cu cetățeanul municipiului, în care aveam 16 puncte , și după nici mai bine de 3 ani, indeplinisem toate acele puncte. Sunt un om de cuvânt, sunt un om care atunci când promit , mă țin de cuvânt.” a ținut acesta să reamintească giurgiuvenilor .

‘N-am să intru în amănunte despre ce se întâmplă acum în municipiul Giurgiu , cetățenii știu cel mai bine, dar atunci când nu reușești să-ți  îndeplinești niciunul din cele 12 puncte cu care ai ieșit în fața cetățenilor, în urmă cu 2 ani, actuala administrație …  acum vine să transmită alte propuneri și alte dorințe, mi se pare bizar, dar, își vor da seama că cetățeanul o dată poate fi păcălit ‘  a mai precizat Nicolae Barbu .

În cadrul aceleiași conferinței de presă au mai participat avocatul Emil Vucă și Marius Leafu, ambii candidați pe lista de consilieri municipali ai PSD.

Fostul edil, actualmente din nou candidat la primăria Giurgiu, a ținut să aducă la cunoștința giurgiuvenilor primele 3 puncte aflate pe lista sa de obiective imperios- necesar de realizat în următorul său mandat.

  1. Continuarea proiectelor începute și nefinalizate, precum și asfaltarea străzilor din municipiul Giurgiu și a zonelor betonate dintre blocuri – termen: imediat după preluarea mandatului
  2. Depunerea de noi proiecte cu finanțare europeană , națională sau locală – termen : imediat dup[ preluarea mandatului și până la finalul acestuia

  3. Eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe va fi o prioritate a mandatului meu, atât în ceea ce privește blocurile la care s-a renunțat la finanțare cât și ppentru ansambluri de blocuri noi – Termen: imediat după preluarea mandatului.

De asemenea, pe lista lucrurilor considerate imperios necesar de realizat a lui Nicolae Barbu se mai află;

-Punerea în circulație a celor 12 autobuz ultraperformante, care stau și ruginesc de 4 ani în Zona Liberă

-Realizarea de locuri de parcare de domiciliu prin construirea de locuri noi și realizarea de sensuri unice în cartiere prin disponibilizarea de spații pentru noi locuri de parcare

-Anularea condiției de plată pentru folosirea bazelor sportive și a sălilor de sport de către asociațiile sportive în drept public sau privat constituite legal . (H.C.L.)

-Modernizarea locurilor de joacă existente și construirea de noi locuri de jooacă

-Curățenia orșului-prioritate a administraiei

-Gestionarea problemei câinilor fără stăpân

-Realizarea de zone verzi, parcuri și plantarea a cel puțin 500 de arbori și pomi ornamentali , anual

Susținerea integrală , din fonduri de la bugetul local a procesului de învățământ și a investițiilor în infrastructura de învățământ.

-Din 2025 -Demararea unui program investițional de reabilitare și extindere a Școlii gimnaziale ”Sf Gheorghe” și a Școlii gimnaziale Nr 2 Mircea cel Bătrân – ultimele școli rămase nereabilitate , cu fonduri de la bugetul local.

-Comandate de Partidul Social Democrat – PSD Organizația Giurgiu

-Executate de SC RISING LUCK SRL- portal www.onilnetvgiurgiu@gmail.com

-CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

”Tot apar fel și fel de informații pe surse neoficiale, doar-doar or crea așa o confuzie în pacea electoratului, privind dorința și ceea ce ceea ce ne-am propus noi, PSD-ul,…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/nicolae-barbu-intotdeauna-dar-intotdeauna-mi-am-indeplinit-promisiunile-si-programul-de-campanie-electorala/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 16 mai 2024 19:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.