Primarul municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU: ”Mercenari din presa locală, continuă să abunde în fake news-uri, mergând pe principiul că ”o minciună spusă de trei ori începe să fie crezută!„ 

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU: ”Mercenari din presa locală, continuă să abunde în fake news-uri, mergând pe principiul că ”o minciună spusă de trei ori începe să fie crezută!„ 

 Problema controversatului  Campus Universitar, l-am abordat în mai multe articole până acum, explicând de fiecare dată, clar, care este diferența între ”ce promitem și ce ne permitem!”

Un proiect  care – așa cum observăm cu ochiul liber -demască jocurile de culise, ambițiile și orgoliile politice, ce uneori sunt mai presus de interesul comunității.

De data aceasta am dorit ca acest subiect, aflat în etapa sa finală, de semnare a contractului, politizat tot mai tare în ultima perioadă  de către presa obedientă, în cel mai josnic mod, să fie comentat de unul dintre actorii săi principali,  primarul Adrian Anghelescu.

O spun încă o dată: sunt pentru Campusul Universitar, pe care îl consider un lucru foarte  bun pentru elevii  din Giurgiu, cât și din zonele limitrofe, dar  cu preluarea de responsabilități financiare și a calității de lider de către Consiliul Județean, din rațiuni financiare – și-a început declarația primarul municipiului.

De altfel Consiliul Județean a parcurs toate demersurile pentru a deveni lider,  în timp ce mie îmi pică PSD-ul toate proiectele, inclusiv atribuirea terenului, care este o condiție obligatorie, pentru ca CJ  să poată deveni lider …

Ministerul Educației este de acord cu transferul  calității de lider, ca  și Consorțiul pe de altă parte, însă consilierii locali se opun!

Asta deși consilierii locali PSD, au fost informați în ședință de către dl. Dumitru Beianu că va prelua toate responsabilitățile  financiare,  inclusiv  terenul.

Numai că totul este împiedicat. așa cum spuneam, de jocurile politice!…Însă pe mine nu mă interesează aceste jocuri!

Pentru mine important  este binele tineretului  giurgiuvean. Niciodată nu am fost împotriva acestui important proiect, însă din păcate el nu poate fi susținut de Primărie, din cauza faptului că la ora actuală, nu am sursele necesare. Am mai spus-o și o repet…

Depunerea de  proiect a fost făcută de Primărie, întrucât Consiliul Județean nu era eligibil, demers pe care l-am făcut, cu promisiunea de  de a  prelua Consiliul Județean  acest proiect, în calitate de lider,  privind finanțarea. Banii urmând să vină de la Guvernul României către Consiliul Județean, întrucât noi nu putem susține acest proiect din taxele și impozitele cetățenilor giurgiuveni.

Așa cum afirmam într-o declarație de anul trecut, vom fi nevoiți să asistăm la un război al declarațiilor politice, mărul discordiei transformându-se, la alegerile de anul acesta, într-un măr otrăvit. 

Urmează să vedem cum vor fi împărțite rolurile și cine va mușca partea otrăvită…

La acest moment, cert este că Ionel Muscalu pleacă vineri, 19 ianuarie,  la  semnarea contractului. Pe fondul acestui lucru, unii mercenari din presa locală, rău intenționați, continuă să abunde în fake news-uri, bazându-se pe principiul ”o minciună spusă de trei ori începe să fie crezută!„ 

La finalul declarației oferite în exclusivitate publicației noastre, primarul Anghelescu a  spus:

Eu am cerut consilierilor să voteze „pentru”, în considerentul transferurilor tuturor responsabilităților către Consiliul Județean, care va primi bani de la Guvernul României pentru finanțarea acestui proiect – o repet.   Personal am  introdus în dezbaterea Consiliului local, până acum, de două ori transferul acelui teren pentru a prelua calitatea de lider, Consiliul județean…Dar PSD-ul este cel care a făcut în continuare jocuri politice, căci în prima fază a fost de acord ca acest teren să fie transferat la Consiliul județean… Am gândit atunci că dacă tot vor circ, să-l facă mai bine în Consiliul Județean, unde au nevoie de susținerea a trei sferturi dintre consilieri, fiind de patrimoniu.

Cert este faptul că ei încearcă să blocheze acest proiect în valoare de 23 de milioane de euro, ca să spună ulterior : ”- Uite bă, că Anghelescu n-a făcut nimic! S-a certat cu PNL-ul în ședință! Ia uitați cine-i PNL-ul!”

Nu, mă, PNL-ul nu s-a certat niciodată! Pe primarul Anghelescu îl interesează doar ca giurgiuvenii să aibă parte de bunăstare și să se echilibreze odată bugetul local, buget din care să se poată efectua plăți , intervenții, tot ce presupune  serviciile publice într-o comunitate. Nu să stăm datori și să ne întindem de fiecare dată mai mult decât ne este plapuma!” –  a mai spus primarul Municipiului Adrian Anghelescu!

(Florian Tincu)

Articolul Primarul municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU: ”Mercenari din presa locală, continuă să abunde în fake news-uri, mergând pe principiul că ”o minciună spusă de trei ori începe să fie crezută!„  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Problema controversatului  Campus Universitar, l-am abordat în mai multe articole până acum, explicând de fiecare dată, clar, care este diferența între ”ce promitem și ce ne permitem!” Un proiect  care – așa cum observăm cu ochiul liber -demască jocurile de culise, ambițiile și orgoliile politice, ce uneori sunt mai presus de interesul comunității. De data […]

Articolul Primarul municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU: ”Mercenari din presa locală, continuă să abunde în fake news-uri, mergând pe principiul că ”o minciună spusă de trei ori începe să fie crezută!„  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-municipiului-giurgiu-adrian-anghelescu-mercenari-din-presa-locala-continua-sa-abunde-in-fake-news-uri-mergand-pe-principiul-ca-o-minciuna-spusa-de-trei-ori-incepe-sa-f/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 ianuarie 2024 23:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.