Sorin Grindeanu promite reducerea timpilor de aşteptare la  vama Giurgiu pentru camioane…

Sorin Grindeanu promite reducerea timpilor de aşteptare la  vama Giurgiu pentru camioane…

Măsura anunțată de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, menită să reducă timpii de așteptare la frontiera Giurgiu, constă într-o preselecție a camioanelor și separarea fluxurilor…

Reducerea timpilor de aşteptare la frontierele UE şi non UE prin implementarea  celor două măsuri, separarea fluxurilor UE şi non UE, acolo unde este posibil acest lucru și preselecţia camioanelor (se vor separa camioanele goale de cele încărcate prin cântărire dinamică), se va efectua iniţial în vămile Giurgiu şi Nădlac, cu extindere ulterioară la nivel naţional.

Dacă această măsură se va dovedi eficientă, sau nu, va fi  ușor de verificat,  constatând dacă mai există acele cozi kilometrice de TIR-uri ce așteaptă în prezent pe zeci de kilometri de șosea.

Rămâne de văzut însă dacă Vama Giurgiu este pregătită, din punct de vedere  logistic și la nivel de resurse umane, să implementeze cele două măsuri sau este  rămâne doar o promisiune a ministrului Transporturilor, pentru a scăpa de presiunea momentului.

(Jurnal)

Articolul Sorin Grindeanu promite reducerea timpilor de aşteptare la  vama Giurgiu pentru camioane… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Măsura anunțată de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, menită să reducă timpii de așteptare la frontiera Giurgiu, constă într-o preselecție a camioanelor și separarea fluxurilor… Reducerea timpilor de aşteptare la frontierele UE şi non UE prin implementarea  celor două măsuri, separarea fluxurilor UE şi non UE, acolo unde este posibil acest lucru și preselecţia camioanelor (se […]

Articolul Sorin Grindeanu promite reducerea timpilor de aşteptare la  vama Giurgiu pentru camioane… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/sorin-grindeanu-promite-reducerea-timpilor-de-asteptare-la-vama-giurgiu-pentru-camioane/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 ianuarie 2024 00:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.