Rusia a înfrânt SUA: Despre sfârșitul supremației militare SUA – NATO și moartea…

Rusia a înfrânt SUA: Despre sfârșitul supremației militare SUA – NATO și moartea portavioanelor
(Ante scriptum: a se citi aceasta postare pe melodia “This is the End” a celor de la Doors!)

Ieri, pe 29 Iulie 2022, a luat sfârșit supremația militară a „lumii civilizate”, a „Planetei Mici”.
„Cea mai mare alianță militară a tuturor timpurilor” – cum se intitula până mai ieri NATO, a devenit mică, asemenea „Planetei” pe care o deservește (sic!).

Asta înseamnă că, pe cale diplomatică, independent de situația de pe frontul Ucrainian, Rusia a înfrânt NATO:
”Am semnat azi aderarea Rusiei la o alianță largă militară defensivă alcătuită din 12 țări: Rusia, China, Iran, India, Kazahstan, Uzbekistan, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Siria, Brazilia și Venezuela”, a declarat ministrul de externe rus, Serghej Lavrov, în briefing-ul de după semnarea acordului de la New Dehli, conform agentiei de presă TASS.

Cu alte cuvinte BRICS-ul și-a tras armată!!!
Să vă explic ce înseamnă asta:
China – 1.412.600.000
India – 1.394.640.000
Rusia – 145.478.097
Iran – 85.641.800
Kazakstan – 19.185.024
Uzbechistan – 35.438.573
Azerbaijan – 10.156.366
Armenia – 2.967.900
Belarus – 9.349.645
Siria – 18.276.000
Brazilia – 215.007.000
Venezuela – 28.435.943
Și e doar începutul…

Adică 3,377 miliarde de oameni de pe planetă (până acum!) și-au făcut o armată. Asta înseamnă mai mult de un miliard de bărbați încorporabile sub arme – aproape cât decât toată „Planeta mică”. Căci “întreaga lume civilizată”, adică SUA + UE + UK + Canada + Australia + Japonia, are o populație, conform ultimelor statistici, de maxim 1,126 miliarde oameni… adică „Planeta mică” are o populație incorporabilă sub arme de maxim 400 milioane, adică o treime din armata „Planetei Mari”. Unde mai pui că mulți dintre cei incorporabili în armata „Planetei Mici” sunt „pizdificați” – poartă pantofi cui și își fac unghiile cu lac sau pur și simplu molâi și grași…

Îmi veți spune că numerele astea nu contează, că tehnologia… bă contează! Soldații de pe câmpul de luptă, numărul și dârzenia lor contează! Și nu vă trimit în istorie la Termopile… ci anul trecut, în Afganistan.
În plus, China, Rusia, India și Iranul au și cercetare și fonduri și resurse umane, așa că…

Dar chiar mai important decât tehnica soldaților este amplasamentul acestora. Este motivul pentru care de la mijlocul secolului XX SUA și-a consolidat supremația militară prin intermediul marinei militare, mai exact a portavioanelor, care le permitea să”fie acasă” pe orice ocean a lumii.
Uite că actuala alianță militară a BRICS este și ea acasă în toate oceanele: din Oceanul Pacific până în Atltanic, din Oceanul Arctic până în Oceanul Indian… în Marea Mediterană, în Marea Chinei, în Marea Neagră, Marea Baltică, în Marea Barents…
Să nu uităm că de la începutul anului (ca o coincidență) China își construiește o bază militară în insulele Solomon, situate în imediata vecinătate a Australiei.
Cu alte cuvinte, ei sunt prezenți în toate oceanele și mările lumii, fără portavioane… pentru că sunt casă peste tot.
Dacă nu mă credeți, uitați-vă pe hartă!

”Alianța a fost semnată azi la New Dehli și prevede exercitii militare defensive comune pe teritoriul nostru, al Iranului și al Venezuelei. Pe viitor alianta își va găsi un nume, un deziderat si mai multe obiective. Alianta reprezintă într-o oarecare măsură ”noua ordine mondială” fiind o contrapondere la NATO. Lumea a devenit bipolară, și noi, Federația Rusă, trebuie să asigurăm securitate popoarelor mici și înlăturarea influentei negative NATO împreuna cu partenerii nostri. Rusia are datoria morală de a pune lumea pe un alt făgaș, cel al normalității și respectului între popoare și eliminarea colonialismului actual asupra popoarelor mici sub orice formă”, a spus Lavrov.

Asta înseamnă nici mai mult nici mai puțin sfârșitul erei portavioanelor, cea mai de temut armă a SUA (și nu rachetele nucleare, așa cum s-ar fi putut crede)!

Dan MV Chitic – Telegram

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.