Și-a bătut concubina, a distrus locuința și acum suportă consecințele… legale

Și-a bătut concubina, a distrus locuința și acum suportă consecințele… legale

La data de 5 februarie a.c., ora 23.10, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, de 43 de ani, din localitatea Mihai Vodă, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat-o fizic și ar fi alungat-o din locuință.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind faptul că, un bărbat, de 46 de ani, concubinul apelantei, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi agresat-o fizic și ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței.

Ulterior, acesta ar fi distrus geamul unei uși din locuință.

De asemenea, din verificările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul în cauză este cercetat într-un alt dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, în luna octombrie 2023.

La data de 6 februarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie (două acte materiale) și distrugere a fost reținut, pentru 24 de ore.

La data de 7 februarie a.c., unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

IPJ Giurgiu

La data de 5 februarie a.c., ora 23.10, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/si-a-batut-concubina-a-distrus-locuinta-si-acum-suporta-consecintele-legale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 8 februarie 2024 16:33

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.