Eliminarea tarifelor suplimentare va intra în vigoare la 1 ianuarie 2029, pe baza acordului dintre negociatorii Parlamentului European și ai Consiliului referitor la Regulamentul privind structura gigabit. În prezent putem vorbi la telefon la aceleași tarife precum cele de acasă atunci când călătorim într-un alt stat membru al Uniunii Europene. Acest lucru este valabil până […]

Articolul MOTREANU: „Apelurile telefonice către țări din Uniunea Europeană vor avea aceleași prețuri precum cele de acasă.” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Citeste pe larg

          Foto: Directorul TERMOELECTRICA Giurgiu, ing. Sorin CEPRAGA Mai întâi de toate aș pleca de la noutatea că pentru persoanele vulnerabile se va acorda suma de 750 de lei pentru fiecare gospodărie. – preciza ing. Sorin Cepraga, directorul Termoelectrica Giurgiu.  Cetățenii vulnerabili au primit deja cardurile de Energie, care vor fi […]

Articolul Directorul Termoelectrica Giurgiu explică ce sunt acelea REPARTITOARE și la ce folosesc ele, abonaților din sistemul de încălzire centralizat! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Citeste pe larg

Periodic, echipele de la Canal, din cadrul Apa Service Giurgiu desfășoară acțiuni de curățare a sistemului de canalizare, pe principalele bulevarde ale municipiului. Pentru aceste operațiuni s-a închiriat, pe bani deloc puțini, o autospecială dotată cu echipamente profesionale și jet de presiune. Locația: Șoseaua București și șoseaua principală din Cartierul Tineretului Ca și la intervenția […]

The post Noi acțiuni de curățare a canalizărilor, aceleași mizerii appeared first on apagiurgiu.ro.

Citeste pe larg

Îi chemăm alături de noi pe toți cei care vor să construiască schimbarea! Doar împreună avem un cuvânt de spus la alegerile din 2024 Cătălin Drulă, președintele USR: “ Sâmbătă, la Congresul USR, colegii mi-au dat mandat pentru construirea unui pol de dreapta. Vom uni toate forțele care vor o societate corectă, prosperă și europeană. […]

Citeste pe larg

Legătura dintre Germania nazistă și Federația Rusă putinistă este că ambele au fost sau sunt state agresoare, conducătorii lor fiind ahtiați după cuceriri teritoriale.
Iată motivul pentru care și în al Doilea Război Mondial și în prezent, SUA și țările democrate au acordat ajutor militar țărilor agresate.
Paradoxul este că,  dacă Uniunea Sovietică a fost țară agresată, succesoarea ei de astăzi este țară agresoare.
Ieri, când s-au  împlinit 80 de ani de la bătălia de la Stalingrad, eveniment trist și pentru Armata României, în alocuțiunea sa, Putin   nu a spus nicio vorbuliță despre ajutorul militar american, ajutor pentru  care și tiranul de Stalin i-a mulțumit lui Roosevelt.
Tot ieri, Ambasada SUA de la București a comemorat același eveniment prin publicarea unui articol despre imensul ajutor trimis rușilor de către americani, ajutor fără de care Stalin recunoștea că nu ar fi putut elibera Uniunea Sovietică. 
Se întreabă unii cu puțină minte: oare,  de ce SUA și NATO ajută Ucraina? Păi, motivele ar fi cam aceleași pentru care în al Doilea Război Mondial a fost ajutată Uniunea Sovietică.


SUA a livrat Uniunii Sovietice în perioada 
✅ 400.000 de jeepuri și camioane,
✅ 14.000 de avioane,
✅ 13.000 de tancuri,
✅ 8.000 de tractoare,
✅ 15.000.000 de bocanci militari,
✅ 107.000 tone de bumbac,
✅ 4.5 milioane de tone de hrană,
✅ arme, muniție, tehnică militară, echipamente de comunicații, radare, medicamente, pături, încălțăminte, îmbrăcăminte și produse petroliere, toate în valoare de 11,3 miliarde de dolari (180 de miliarde la valoarea din 2016).

Citeste pe larg

La reluarea cursurilor, după actuala vacanţă, vor fi aplicate aceleaşi scenarii pe baza cărora s-a desfăşurat activitatea didactică până în prezent, arată Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat, scrie Agerpres. Sursa foto: presidency.ro „Obiectivul principal este reîntoarcerea în clase a tuturor elevilor cât mai curând posibil, dar acest lucru depinde direct deCiteste pe larg