Un puști de 19 ani, după ce a violat domiciliul unei bătrâne, a furat o bicicletă…

Un puști de 19 ani, după ce a violat domiciliul unei bătrâne, a furat o bicicletă…

Luni, 5 februarie, ora 18.45, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată direct, de către o femeie, de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în curtea locuinței bunicii sale.

Din primele verificări, a rezultat faptul că la data de 4 februarie, o persoană necunoscută ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei femei, de 86 de ani, din municipiul Giurgiu, iar la data de 5 februarie, acesta ar fi sustras o bicicletă, creând un prejudiciu de 1.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și furt calificat, ca fiind un tânăr, de 19 ani, din municipiul Giurgiu.  

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Pe baza probatoriului adminsitrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, tânărul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.

(Jurnal)

Sursa: IPJ Giurgiu

Articolul Un puști de 19 ani, după ce a violat domiciliul unei bătrâne, a furat o bicicletă… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Luni, 5 februarie, ora 18.45, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată direct, de către o femeie, de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în curtea locuinței bunicii sale. Din primele verificări, a rezultat faptul că la data de 4 februarie, o persoană necunoscută ar fi […]

Articolul Un puști de 19 ani, după ce a violat domiciliul unei bătrâne, a furat o bicicletă… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-pusti-de-19-ani-dupa-ce-a-violat-domiciliul-unei-batrane-a-furat-o-bicicleta/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 6 februarie 2024 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.