Un hoț de „profesie”, prins de polițiști după ce tâlhărit-o pe vânzătoarea unui non stop!

Un hoț de „profesie”, prins de polițiști după ce tâlhărit-o pe vânzătoarea unui non stop!

La data de 29 ianuarie, ora 03.35, Poliţia Municipiului Giurgiu era sesizată prin apel 112, de către o femeie, angajată a unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras două sticle cu băuturi alcoolice din magazin.

Din primele verificări efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că la data de 29 ianuarie, ora 03.30, un bărbat ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu (probabil un non stop) de unde a  sustras băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 420 de lei.

Ulterior, angajata l-ar fi observat și ar fi încercat să îl oprească, însă acesta ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic, părăsind în grabă incinta societății comerciale.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu.

Polițiștii i-au întocmit hoțului un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

De asemenea, din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta este cercetat în alte șase dosare penale (altfel spus, individul era hoț de profesie), pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 5 februarie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, marți, 6 februarie, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

(Jurnal)

Sursa: IPJ Giurgiu

Articolul Un hoț de „profesie”, prins de polițiști după ce tâlhărit-o pe vânzătoarea unui non stop! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

La data de 29 ianuarie, ora 03.35, Poliţia Municipiului Giurgiu era sesizată prin apel 112, de către o femeie, angajată a unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras două sticle cu băuturi alcoolice din magazin. Din primele verificări efectuate de către polițiști, a reieșit faptul […]

Articolul Un hoț de „profesie”, prins de polițiști după ce tâlhărit-o pe vânzătoarea unui non stop! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-hot-de-profesie-prins-de-politisti-dupa-ce-talharit-o-pe-vanzatoarea-unui-non-stop/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 6 februarie 2024 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.