USR Giurgiu și-a stabilit candidații pentru comunele Băneasa și Cosoba

USR Giurgiu și-a stabilit candidații pentru comunele Băneasa și Cosoba

USR Giurgiu continuă să prezinte electoratului giurgiuvean candidații la primăriile din județ, la alegerile locale din 9 iunie.

În comunele Băneasa și Cosoba actualii primari vor avea contracandidați serioși, oameni ai locului, cunoscuți și respectați în comunitate.

Astfel, pentru primăria Cosoba va candida din partea USR, actualul viceprimar, Grigore Ion Adrian, un om cu mare experiență în administrația locală, care își dorește schimbarea în localitatea sa.

Candidat puternic și la Băneasa. Aici aspiră la funcția de primar Florin Cătălineanu, cunoscut în comună drept un om gospodar, cu experiență relevantă în vânzări și în administrația publică și o cunoaștere în detaliu a primăriei Băneasa.

Are soluții la probleme comunității, iar cu ajutorul alegătorilor speră să le implementeze.
Chiar dacă nu va avea candidați la primărie în toate localitățile județului, președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru mizează pe oamenii care s-au alăturat formațiunii politice, despre care spune că sunt oameni de calitate, profesioniști în domeniile pe care le reprezintă și apropiați ai comunităților din care fac parte.

USR Giurgiu continuă să prezinte electoratului giurgiuvean candidații la primăriile din județ, la alegerile locale din 9 iunie. În comunele Băneasa și Cosoba actualii primari vor avea contracandidați serioși, oameni…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/usr-giurgiu-si-a-stabilit-candidatii-pentru-comunele-baneasa-si-cosoba/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 martie 2024 13:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.