👨‍🚒Cu pălărie și baston, aproape că nici nu l-am…

ISU Giurgiu

👨‍🚒Cu pălărie și baston, aproape că nici nu l-am recunoscut pe plt.adj.șef Belu Petre, șeful Gărzii de Intervenție-Stingere nr. 1 din cadrul Detașamentului Giurgiu, de astăzi pensionar. 👏 În ultima sa tură de serviciu a fost înconjurat de colegi și aplaudat pentru întreaga activitate.

🕛 Dacă ar fi să privim în urmă, cei peste 2️⃣8️⃣ de ani de carieră militară au trecut destul de repede și au fost presărați cu împliniri, vieți salvate, sacrificii și lecții învățate. Un profes…ionist pe care întotdeauna ne-am putut baza, un mentor, un om cu experiență și înțelepciune, care a știut cum să coordoneze, cu succes, fiecare misiune.

👨‍🚒 Îi suntem recunoscători pentru întreaga activitate și îi dorim să fie sănătos și să se bucure de această nouă etapă din viața sa. 🤝🚒👏

#ISU_GIURGIU #DETAȘAMENTUL_GIURGIU #pompierii #salvatori

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, în aer liber şi cadru apropiatEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber, text care spune „OMPIERII POMPIERII”Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, cadru apropiat şi în aer liber, text care spune „vo FMA POMPIERII I”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.