‼️ DOUĂ VIEȚI AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU ‼️ Numele…

PNL Giurgiu

‼️ DOUĂ VIEȚI AU NEVOIE DE
AJUTORUL NOSTRU ‼️

Numele lor sunt MĂGUREANU ANA MARIA COSMINA și BICHIROAIA CRISTIN, amandoi fiind internați la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Au nevoie mare de sânge și orice persoană poate dona la oricare dintre centrele din țară, cu condiția să fie numele lor menționat și spitalul unde sunt internați.

În Giurgiu, se poate dona la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat în incinta Policlinicii, pe strada Șos. Alexandriei, Nr. 7-9.

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioareFlorentina Delia este împreună cu Petrica Diac şi alţi 21.

Cristin a trecut cu bine peste prima operație și peste seara trecută. Medicii l-au stabilizat, iar astăzi urmează a doua operație și este tot în comă.
În conti…nuare, are nevoie de sânge, iar părinții lui ne roagă, pe toți, să donăm și să ne rugăm pentru viața acestuia!
O puteți face în orice centru de transfuzii din țară, menționând numele lui : BICHIROAIA CRISTIN și spitalul la care se află :SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ BAGDASAR ARSENI, cât și pentru : MĂGUREANU ANA MARIA COSMINA (care a intrat în comă în această dimineață) – SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ BAGDASAR ARSENI.
*ÎN GIURGIU* donațiile se fac la centrul de transfuzii sanguine aflat în incinta Policlinicii, Șos. Alexandriei, Nr. 7-9

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.