‼️PSD a avut dreptate‼️ ▪️Datele din pandemie au…

Marian Mina

‼️PSD a avut dreptate‼️

▪️Datele din pandemie au fost măsluite! Au falsificat numărul morților și al persoanelor infectate, în funcție de interesul politic. Au restricționat drepturile românilor și au manipulat rezultatul alegerilor, în timp ce au jefuit România.

▪️Românii trebuie să afle adevărul, iar USR este dator ca LUNI să voteze pentru înființarea comisiei de anchetă, solicitată de PSD, privind falsificarea datelor pandemiei. Cu alte cuvinte, pentru aflarea adevarului,… USR are obligatia sa treacă de la vorbe și acuzații, la fapte.
PSD a solicitat azi, din nou, convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea comisiei parlamentare de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei pe care actuala putere o tergiversează de două săptămâni.

▪️A fost nevoie să se certe bandiții și să-și arunce cu lăturile guvernării în cap, ca să avem reconfirmarea unor adevăruri crâncene:
manipularea numărului morților de Covid, funcție de interesele politice,
măsluirea datele despre vaccinarea din centrele speciale și jafurile fără precedent din banii publici; Voiculescu: ”Unifarm reprezintă unul dintre cele mai mari jafuri ale pandemiei”

▪️Voiculescu știa toate acestea și când era ministru, dar a preferat să tacă și să-și păstreze funcția călduță, asigurată prin susținerea PNL. Caracter, nu glumă!
USR, care tot clamează transparența, nu mai are nici o scuză dacă nu va vota în Parlament comisia de anchetă propusă de PSD pentru ca românii să afle întreg adevărul despre nenorocirile făcute de guvernele lui Iohannis, în spatele pandemiei.

🔺PSD vrea ca vinovații să răspundă. Să răspundă pentru bolnavii cronici care au murit pentru că nu au avut acces la serviciile medicale, pentru bătrânii răpuși de covid pentru că nu au fost programați la vaccinare în timp ce erau vaccinați specialii, pentru copiii care au pierdut un an de educație pentru că nu au avut acces la învățământul online, pentru bolnavii aruncați afară din spitale, pentru morții din TIR-urile lui Arafat, pentru falimentul economiei și al firmelor cu capital românesc și pentru zecile de mii de români rămași fără un loc de muncă.

🔺Crimele și hoțiile nu trebuie acoperite! Romanii trebuie să știe adevarul pentru ca astfel de lucruri să nu mai fie posibile niciodată în aceasta țară!

🔺USR nu trebuie să aștepte ca premierul Cîtu să acopere faptele penale ale colegilor săi, ci trebuie să sesizeze organele penale ale statului pentru că, din declarațiile lui Voiculescu reiese că au date certe privind aceste infracțiuni. Dacă nu o fac, sunt doar complicii faptuitorilor!

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „PSD PSD a avut dreptate! CAMERA DEPUTAȚILOR”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.