🟡 COD GALBEN de răcire accentuată a vremii ❄ De astăzi,…

ISU Giurgiu

🟡 COD GALBEN de răcire accentuată a vremii
❄ De astăzi, de la ora 12:00, până mâine, la ora 18:00, județul nostru se află sub atenționare meteo de vreme rece. Potrivit meteorologilor, se vor înregistra ninsori și polei, iar vântul va bate cu viteze de 55-65 km/h, amplificând senzația de frig.

🌳 În intervalul menționat, fiți foarte atenți dacă vă deplasați în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
🏡 Dacă este posibil, întrer…upeți orice activitate în aer liber și adăpostiți-vă în locuințe sau în spații care să vă asigure protecția!
🚙 Parcați autoturismele în locuri ferite! Dacă sunteți nevoiți să porniți la drum, informați-vă despre condițiile de trafic. Puneți în mașină lucruri necesare în caz de urgență: lanțuri antiderapante, lopată pentru zăpadă, lanternă, un sac cu nisip, apă, pături, încărcător pentru telefon.
anță.
ℹ Informaţi-vă permanent asupra condiţiilor meteorologice şi a modului în care acestea evoluează!

În situații de urgență, care vă pun în pericol viață sau bunurile, sunați imediat la 1️⃣1️⃣2️⃣!

#ISU_GIURGIU #pompierii #SMURD #atenționare #ninsoare

http://www.meteoromania.ro/avertizari/

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu text care spune „金 AtenÈ›ionare meteorologică: COD GALBEN -ninsori È™i polei; vânt cu viteze de 55-65 km/h, amplificând senzaÈ›ia de frig. S U FiÈ›i foarte atenÈ›i dacă vă deplasaÈ›i în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâÈ›i! ParcaÈ›i autoturismele în locuri ferite! C G U Dacă sunteÈ›i nevoiÈ›i să porniÈ›i la drum, informaÈi-vă despre condiÈ›iile de trafic.”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.