14 școli din județul Giurgiu vor beneficia de programul “Masa caldă”

14 școli din județul Giurgiu vor beneficia de programul “Masa caldă”

Ministerul Educației a publicat lista celor 450 de unități de învățământ din România, care vor beneficia de programul “Masa caldă”.

Printre acestea sunt și 14 școli din județul Giurgiu, din localitățile Florești-Stoenești, Stănești, Bolintin-Deal, Ghimpați, Toporu, Herăști, Schitu, Vedea, Cosoba, Bucșani, Răsuceni, Vărăști și Mihai Bravu și liceul din comuna Hotarele.

Prin acest program, Ministerul Educației își propune să contribuie la prevenirea excluziunii sociale, abandonului şcolar şi la îmbunătățirea performanţelor şcolare. Copiii nu mai absentează de la școală și au o masă caldă la o oră fixă.

În urma analizei realizate de Ministerul Educației, pe parcursul derulării proiectului, se va decide asupra oportunității extinderii acestui program la nivel național.

Ministerul Educației a publicat lista celor 450 de unități de învățământ din România, care vor beneficia de programul “Masa caldă”. Printre acestea sunt și 14 școli din județul Giurgiu, din…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/14-scoli-din-judetul-giurgiu-vor-beneficia-de-programul-masa-calda/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 25 octombrie 2023 08:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.