1,5 MILIOANE LEI – VALOAREA BUNURILOR CONFISCATE DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ GIURGIU ÎN DOAR O SĂPTĂMÂNĂ

1,5 MILIOANE LEI – VALOAREA BUNURILOR CONFISCATE DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ GIURGIU ÎN DOAR O SĂPTĂMÂNĂ

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma controlului efectuat asupra mai multor mijloace de transport, bunuri în valoare de aproximativ 1.500.000 lei, care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere.

În perioada 21-27.10.2023, în cadrul activităților specifice pe sensul de intrare în țară, polițiștii de frontieră din cadrul PTF și STPF Giurgiu au descoperit aproximativ 5.200 de articole vestimentare, 3.000 articole de parfumerie și 500 articole de marochinărie și încălțăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit că bunurile descoperite aparțin unor pasageri, cetățeni turci, români și bulgari, cu vârste cuprinse între 23 și 58 de ani. Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior.

Bunurile, estimate la o valoare de peste 1.500.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Purtător de Cuvânt IPTF Giurgiu

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma controlului efectuat asupra mai multor mijloace de transport, bunuri în valoare de aproximativ 1.500.000 lei, care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere. În perioada 21-27.10.2023, în cadrul activităților specifice pe sensul de intrare în țară, polițiștii de frontieră din cadrul PTF și STPF Giurgiu au …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/10/27/15-milioane-lei-valoarea-bunurilor-confiscate-de-politia-de-frontiera-giurgiu-in-doar-o-saptamana/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 27 octombrie 2023 19:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.