În doar două zile Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Mironești a început să își recapete condițiile de igienă și confort oferite beneficiarilor…!

În doar două zile Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Mironești a început să își recapete condițiile de igienă și confort oferite beneficiarilor…!

 Conform unui comunicat al Consiliului județean Giurgiu, Președintele C.J Giurgiu, Dumitru Beianu,  s-a deplasat  astăzi, 15 februarie, împreună cu directorul DGASPC Giurgiu, Gheorghe Paraschiv,  la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești,  pentru a verifica dacă angajații unității au demarat punerea în aplicare a măsurilor dispuse marți, 14 februarie, după ce inspectorii ANPC au decis închiderea unor pavilioane.

Am fost informați că la acest moment se lucrează la igienizarea bucătăriei și a sălii de mese.

FOTO: Curățenia, confortul și bunul gust și-au recăpătat locul în acest Centru  

“Când vine vorba de siguranța beneficiarilor din sistem, de la copii până la bătrâni, cu toții oameni loviți de soartă, nu sunt dispus să accept niciun compromis. 

În sistemul de asistență socială, pe primul loc este beneficiarul, să fie clar!  De la începutul mandatului am demarat o serie de proiecte care să ridice cât de mult posibil calitatea vieții acestor oameni vulnerabili. Sunt în derulare proiecte de modernizare, reabilitare, eficientizare energetică.

Sunt pași importanți, mai ales după un mandat anterior în care singura măsură a fost angajarea, în neștire, a unui număr foarte mare de salariați.

Nu este ușor, dar le rezolvăm încet, încet pe toate. L-am asigurat pe directorul DGASPC că are tot sprijinul din partea Consiliului Județean pentru remedierea tuturor problemelor cu care se confruntă sistemul de asistență socială giurgiuvean “ a declarat președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, cu ocazia acestei deplasări.

(Jurnal)

 Conform unui comunicat al Consiliului județean Giurgiu, Președintele C.J Giurgiu, Dumitru Beianu,  s-a deplasat  astăzi, 15 februarie, împreună cu directorul DGASPC Giurgiu, Gheorghe Paraschiv,  la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești,  pentru a verifica dacă angajații unității au demarat punerea în aplicare a măsurilor dispuse marți, 14 februarie, după ce inspectorii ANPC au decis închiderea unor […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/184846-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=184846-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 15 februarie 2023 18:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.