Acțiune de salubrizare a zonei Canal CAMA, realizată de Asociația ”MaiMultVerde” și lucrătorii societăților subordonate Primăriei Giurgiu.

Acțiune de salubrizare a zonei Canal CAMA, realizată de Asociația ”MaiMultVerde” și lucrătorii societăților subordonate Primăriei Giurgiu.

Astăzi, 7 aprilie,  Asociația „MaiMultVerde” și Asociația „Prietenii de lângă tine”, cu sprijinul Primăriei municipiului Giurgiu și al societăților subordonate Consiliului Local Giurgiu, respectiv Giurgiu Servicii Locale, Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Construcții Edilitare au desfășurat,  o acțiune de salubrizare pe malul Canalului Cama.

Activitatea de salubrizare a acestei zone este etapa premergătoare a unei acțiuni de plantare a 10.000 de puieți, ac’iune ce face parte din campania ROMÂNIA PLANTEAZĂ PENTRU MÂINE organizată de Asociația MaiMultVerde în parteneriat cu OMV Petrom, cu sprijinul Primăriei Giurgiu,  ce se va desfășura, Sâmbătă,  8 aprilie 2023, începând cu ora 9:00.

 

 (Jurnal)

Astăzi, 7 aprilie,  Asociația „MaiMultVerde” și Asociația „Prietenii de lângă tine”, cu sprijinul Primăriei municipiului Giurgiu și al societăților subordonate Consiliului Local Giurgiu, respectiv Giurgiu Servicii Locale, Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Construcții Edilitare au desfășurat,  o acțiune de salubrizare pe malul Canalului Cama. Activitatea de salubrizare a acestei zone este etapa premergătoare a unei […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/187301-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=187301-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 aprilie 2023 23:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.