22 de tone de deșeuri metalice din Kîrgîzstan, oprite în Frontiera Giurgiu

22 de tone de deșeuri metalice din Kîrgîzstan, oprite în Frontiera Giurgiu

În data de 12.03.2024, în jurul orei 15:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean ucrainean, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui ansamblu rutier, transportând deșeuri metalice, de la o societate din Kîrgîzstan pentru o societate din Olanda.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport,  polițiștii de frontieră giurgiuveni au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu.

Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea totală de 22.000 kilograme deșeuri.

Procedând la verificarea documentelor de însoțire s-a constatat faptul că transportul nu îndeplinea condițiile de intrare în țară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

sursa: ITPF Giurgiu

Articolul 22 de tone de deșeuri metalice din Kîrgîzstan, oprite în Frontiera Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În data de 12.03.2024, în jurul orei 15:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean ucrainean, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui ansamblu rutier, transportând deșeuri metalice, de la o societate din Kîrgîzstan pentru o societate din Olanda. Existând suspiciuni cu privire […]

Articolul 22 de tone de deșeuri metalice din Kîrgîzstan, oprite în Frontiera Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/22-de-tone-de-deseuri-metalice-din-kirgizstan-oprite-in-frontiera-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 martie 2024 17:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.