22 de tone de deșeuri, oprite în PTF Giurgiu

22 de tone de deșeuri, oprite în PTF Giurgiu

Un transport de 22 de tone de deșeuri metal ce nu îndeplinea condițiile de intrare în țară a fost oprit de Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu.

În data de 12.03.2024, în jurul orei 15:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean ucrainean, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui ansamblu rutier, transportând deșeuri metalice, de la o societate din Kîrgîzstan pentru o societate din Olanda.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu.

Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea totală de 22.000 kilograme deșeuri.

Procedând la verificarea documentelor de însoțire s-a constatat faptul că transportul nu îndeplinea condițiile de intrare în țară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

Un transport de 22 de tone de deșeuri metal ce nu îndeplinea condițiile de intrare în țară a fost oprit de Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de reprezentanții Gărzii Naționale de…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/22-de-tone-de-deseuri-oprite-in-ptf-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 13 martie 2024 15:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.