Ce face Adelina Pestriţu după două săptămâni de dietă. Imaginile cu bruneta, virale pe internet

Adelina Pestriţu a fost la dietă timp de două săptămâni. Deşi este una dintre vedetele care au mare grijă de silueta, se pare că în ultima perioadă fosta prezentatoare TV acumulase câteva kilograme.

Ce a făcut Adelina Pestriţu după două săptămâni de dietă

Pentru că oricât ai încerca este greu să te abții de la mâncărurile preferate, Adelina Pestriţu nu face nici ea excepție. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, imediat ce simte că se acumulează chiar și un kilogram sau două celebra influenceriţă ia imediat măsurile necesare.

Recent a ținut două săptămâni dietă, însă în urmă cu două zile nu s-a mai putut abține și a dat iama direct în fast-food. Bineînțeles, le-a arătat și fanilor momentul, printr-un video extrem de haios.

“Am fost la dieta doua săptămâni și tot ce am pierdut a fost…timpul”, a fost mesajul care a însoțit postarea Adelinei.

A inventat o dietă cu care a slăbit după naștere

După naștere Adelina Pestriţu a slăbit foarte repede, în aproximativ trei luni, 14 kilograme. Pentru că nu găsea o dietă care să i se potrivească, vedeta a inventat chiar ea una: somodieta.

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țîn. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc.

De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a povestit Adelina Pestrițu, potrivit avantaje.ro.

Somodieta presupune următoarele:

Mic Dejun: 2 felii de pâine prăjită cu unt și somon fume, avocado, un măr verde, cafea cu lapte și zahăr brun

Prânz: supă de legume sau supă cu tăiței să găluște.

Cină: somon la aburd/grătar/ cuptor cu salată verde și broccoli”, anunța Adelina Pestrițu.

Câți bani câștigă Adelina Pestriţu din Instagram

Adelina Pestriţu este unul dintre cei mai populari influenceri din România. Este urmărită pe Instagram de peste 1,7 milioane de persoane și câștigă foarte mulți bani din rețelele de socializare. Deşi nu a dorit să spună o sumă exactă, Adelina a mărturisit că suma este una enormă raportată la salariul minim.

„Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma, raportată la salariul minim pe economie, este enormă.

Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe’, a mărturisit Adelina pentru viva.ro.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.