Alexandru Cicâldau, gol superb pentru Galatasaray. Cum a marcat împotriva celor de la Beșiktaș

Alexandru Cicâldau a reușit un gol superb pentru Galatasaray în partida disputată împotriva celor de la Beșiktaș. Galatasaray a deschis scorul în minutul 35 al derby-ului cu Bekiștaș, însă a pierdut meciul cu scorul de 1-2.

Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu cei de la Beșiktaș. De când nu s-a mai dat un astfel de gol

Mijlocașul român de la Galatasaray, Alexandru Cicâldău, a marcat un gol superb pentru echipa sa în minutul 35 al partidei, însă nu a fost suficient, meciul fiind pierdul împotriva celor de la Beșiktaș cu scorul de 1-2.

Alexandru Cicâldău, care a fost transferat în vară de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6.5 milioane de euro, a primit o pasă la marginea careului de la Kerem Akturkoglu și a marcat.

Alexandru Cicaldau are contract pe 5 sezoane cu Galatasaray

Șutul lui Alexandru Cicâldău, unul înșelător

Șutul lui Alexandru Cicâldău nu a impresionat prin forță, însă balonul a lovit pământul chiar în fața portarului Ersin Destanoglu, care a fost astfel învins de șutul înșelător.

Potrivit statisticienilor de la Opta, mijlocașul Alexandru Cicâldău este primul fotbalist al lui Galatasaray care marchează cu un șut din afara careului într-un derby cu Beșiktaș, din decembrie 2015 încoace, atunci când Wesley Sneijder reușea un gol similar.

Galatasaray a ratat un penalty

Avantajul clubului Galatasaray prin reușita lui Alexandru Cicâldău nu a rezistat, însă, decât patru minute, întrucât Cyle Larin a reușit să egaleze pentru Beșiktaș și să stabilească, în același timp, scorul la pauză.

În a doua repriză, în minutul 64, Cyle Larin a reușit ”dubla” și a adus-o pe Beșiktaș în avantaj. Galatasaray a mai avut ocazia să egaleze în minutul 81, însă Mostafa Mohamed a ratat un penalty și derby-ul s-a încheiat cu victoria lui Beșiktaș cu scorul de 2-1.

Alexandru Cicâldău, al treilea gol pentru Galatasaray

Al doilea român care joacă pentru Galatasaray, Olimpiu Moruțan, a fost și el, de asemenea, titular cu Beșiktaș, însă a fost înlocuit în minutul 64, cu Ryan Babel.

În meciul cu Beșiktaș, Alexandru Cicâldău a reușit al treilea gol pentru Galatasaray, în 12 apariții pe gazon. Mijlocașul român a dat și o pasă decisivă de gol.

Ce salariu are Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Potrivt jurnalistului Savaş Corlu, atunci când a ajuns la Galatasaray, mijlocașul de 24 de ani a refuzat să poarte tricoul cu numărul 10, cu care Gică Hagi a făcut istorie la gruparea Cim Bom. Turcii au rămas surprinși de decizia fostului mijlocaș de la Universitatea Craiova.

De asemenea, Alexandru Cicâldău a semnat pentru cinci sezoane cu Galatasaray. În plus, potrivit impresarului Giovanni Becali, Alexandru Cicâldău are un salariu la Galatasaray 1- 1,1 milioane de euro pentru un sezon. Alexandru Cicâldău a avut 129 de meciuri oficiale, 33 de goluri și 21 de pase decisive la Universitatea Craiova.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.