Imagini revoltătoare cu polițistul care a accidentat mortal o fetiță. A verificat cu pantoful dacă victima mai este în viață. Cum îl apără colegii

O fotografie pe care puțini au puterea să o privească. În spațiul public circulă imagini revoltătoare cu polițistul care a accidentat mortal o fetiță pe o stradă din București. La scurt timp după incident, omul legii a fost surprins în ce pare că a verificat cu pantoful dacă victima mai este în viață. Se cer răspunsuri și explicații urgente din partea instituției pe care o reprezintă. Cum îl apără colegii.

Polițistul care a accidentat mortal o fetiță, fotogafiat în timp ce pare că a verificat cu pantoful dacă victima mai este în viață

Detalii șocante ies la lumină în cazul tragicului accident din București, în urmă căruia o fetiță a murit și alta a ajuns în spital. Cele două copile au fost spulberate, în timp ce traversau strada, de o mașină a poliției.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.

Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor”, a transmis Poliţia Capitalei.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipa medicală care a ajuns la fața locului, copila în vârstă de 13 ani nu a mai putut fi salvată.  Doar că, înainte de a ajunge pe mâinile medicilor, martorii au suprins imagini revoltătoare cu polițistul care a accidentat mortal fetița.

O fotografie care circulă în spațiul public îl surprinde pe cel care a provocat accidentul ar fi verificat cu pantoful dacă victima mai este în viață.

În același timp, agentul este cu telefonul la ureche, vorbind, cel mai probabil, operatori de la Serviciul 112. Copila era într-o stare gravă, sângera puternic din zona capului în urma impactului.

„Deci a coborât din mașină și cu piciorul, cu bocancul, îi dădea peste piciorul fetiței ca să vadă dacă mai respiră. Iar băiatul care era martor lângă el, la acel moment, i-a spus: de ce dai cu piciorul în ea. Atunci a întors-o într-o parte, cu mâna”, a povestit o femeie, potrivit Observatornews.

Apărat de colegi

La scurt timp după apariția imaginilor revoltătoare, Poliția Capitalei a făcut o serie de precizări:

„Pentru clarificarea anumitor informații apărute în spațiul public, facem următoarele precizări:

Primul apel în sistem 112 a fost formulat de polițistul implicat în evenimentul rutier, prin care a solicitat sprijin medical pentru persoanele rănite.

După producerea evenimentului rutier, polițistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul”, a transmis Poliția Capitalei.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.