FOTO Gluma zilei după ce PSG a fost eliminată de Real Madrid din Champions League

Banii nu aduc fericirea, nici chiar atunci când îi ai în echipă pe Messi, Neymar și Mbappe. Asta a simțit pe pielea ei PSG, grupare care a investit enorm în ultimii ani, dar care a părăsit Champions League în faza optimilor.

Lionel Messi, in tricoul lui PSGFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Șeful lui PSG, scandal monstru după eliminarea din optimile Champions League

PSG a dat senzația timp de peste o oră că este în control și că soarta calificării este oarecum jucată (francezii conduceau cu 2-0 la general).

A venit însă eroarea lui Donnarumma (fault sau nu, un portar de valoarea lui putea evita lejer o asemenea eroare), iar Realul s-a transformat efectiv și nu a mai lăsat cale de întoarcere pentru parizieni (victorie cu 3-1 și calificare după 3-2 la general).

VIDEO Magicianul Karim Benzema califică Real Madrid în sferturi cu un hat-trick (vs PSG)

Nasser Al Khelaifi, șeful lui PSG, a insistat pentru Messi, l-a adus pe Neymar pentru o sumă fabuloasă și este dispus să-i facă lui Mbappe oferte financiare la care alte grupări nici nu visează pentru a-l ține la Paris.

Toate eforturile cu un singur obiectiv: câștigarea Champions League, competiție pe care bogații Franței au părăsit-o la această ediție încă din optimi.

Glumele pe seama celor de la PSG au inundat netul, așa cum era de așteptat.

„Acel moment când după ce i-ai transferat pe Neymar, Mbappe, Messi, Spiderman, Batman și Hulk, iar tu ești eliminat tot în optimile Champions League”.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.