Un avertisment în legătură cu ”combinația de mutări” a NATO privind ”bomba murdară”

Provocarea pe care Kievul o pregătește cu utilizarea unei ”bombe murdare” va fi rezultatul ”combinației de mutări” politice și militare concepute de țările Occidentale și va ”deschide ecluzele” pentru intrarea totală a NATO în conflict, a declarat, într-o discuție cu corespondentul agenției URA.ru, consilierul directorului general al concernului Rosenergoatom, Renat Karciaa.

”Dacă o astfel de poveste (folosirea de către Kiev a ”bombei murdare”) se va întâmpla, totuși, ea va fi rezultatul planificatei combinații de mutări politico-militare și tehnico-miliare ale forțelor Occidentului colectiv, iar efectul lui s-ar putea dovedi semnificativ. Utilizarea unei astfel de arme, a bombei atomice murdare, urmată de acuzarea Rusiei că ar fi folosit arme nucleare tactice, va deschide ecluzele legale pentru o implicare de mare amploare a forțelor Occidentului în conflictul din Ucraina, inclusiv a forțelor NATO”, a spus Karciaa.

El a menționat că țările Occidentului simt că Ucraina cedează considerabil în fața Rusiei, în pofida livrărilor colosale de arme și muniții. ”Pentru Statele Unite, care sunt parte cheie în conflict, o înfrângere ar echivala, în mintea lor, cu o înfrângere pretutindeni”, a concluzionat interlocutorul URA.ru.

Potrivit informațiilor anterioare, Kievul plănuiește să folosească o ”bombă murdară” nucleară, pentru ca apoi să dea vina pe Rusia pentru numeroasele victime, aplicând, practic, același scenariu ca la Bucea. În acest context, Kremlinul a anunțat că a decis să ”lase pe conștiința” ministrului american al apărării, Lloyd Austin, și a șefului Departamentului de Stat, Anthony Blinken, atacul Ucrainei cu ”o bombă murdară”.

Sursa Read More

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.