A doua zi de protest la AJOFM Giurgiu și alte instituții

A doua zi de protest la AJOFM Giurgiu și alte instituții

După protestul angajaților de la Casele de Sănătate, salariații mai multor instituții au declanșat proteste spontane, nemulțumiți de nivelul salariilor și inechitățile din sistemul bugetar.

Pentru AJOFM Giurgiu est a doua zi de protest, în care salariații au întrerupt lucrul timp de oră, fiind prezenți în fața instituției pentru a cere respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali.

FOTO: AJOFM GIURGIU

Salariații AJOFM au următoarele doleanțe:

  • Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali. Nu mai suntem dispuși să acceptăm discriminare sau batjocură.
  • Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.
  • Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.
  • Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

Proteste similare au avut loc și la Direcția de Sănătate Publică și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

După protestul angajaților de la Casele de Sănătate, salariații mai multor instituții au declanșat proteste spontane, nemulțumiți de nivelul salariilor și inechitățile din sistemul bugetar. Pentru AJOFM Giurgiu est a…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/a-doua-zi-de-protest-la-ajofm-giurgiu-si-alte-institutii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 16 noiembrie 2023 13:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.