A furat o mașină și a crezut că a scăpat… nu a fost așa!

A furat o mașină și a crezut că a scăpat… nu a fost așa!

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Izvoarele, a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi sustras un autoturism din faţa unei locuinţe din municipiul Giurgiu.

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul parcat în faţa locuinţei. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras din faţa locuinţei apelantului, un autoturism. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat’, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate de către poliţişti, autoturismul a fost găsit parcat pe o stradă din localitatea Stăneşti, judeţul Giurgiu, iar la extinderea cercetărilor a fost identificată persoana care ar fi sustras autoturismul, ca fiind un bărbat, de 39 de ani, din comuna Izvoarele.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, acesta a fost reţinut, pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Izvoarele, a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/a-furat-o-masina-si-a-crezut-ca-a-scapat-nu-a-fost-asa/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 31 martie 2024 12:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.