A început goana după rechizite

A început goana după rechizite

Vacanța mare este aproape de final, motiv de pregătiri pentru copii și părinți care au început deja goana după rechizite.

Oferta este tot mai bogată de la an la an, în sensul că, pe lângă magazinele axate strict pe papetărie și supermaket-urile s-au aprovizionat serios cu rechizite pentru noul an școlar.

Chiar și așa, mulți copii și părinți aleg magazinele unde atenția este îndreptată strict spre cele necesare școlii, adică magazinele din care nu ai cum să pleci fiindcă nu ai găsit ceea ce cauți.

De pildă, la AMM din municipiul Giurgiu, magazinul asaltat an de an de părinți și copii, oferta este extrem de variată și cuprinde produse pentru toate gusturile și buzunarele.

Pentru noul an școlar este foarte important este bugetul alocat.

Ghiozdanul, penarul complet echipat, caietele, coperțile, plus alte rechizite indispensabile sunt nelipsite din lista de cumpărături a părinților.

La un calcul simplu, având în vedere prețurile de azi, toate acestea se ridică la suma de 200-300 de lei, însă poate fi ușor depășită dacă se optează pentru mărci înregistrate, care sunt mult mai scumpe.

Partea bună este că multe dintre rechizite mai pot fi cumpărate și pe parcursul anului școlar, în cazul copiilor mai mici, în funcție și de cerințele de la școală.

Așadar, cu un buget mai mic sau mai mare, la magazinul AMM prețurile sunt adaptate pentru toți, astfel încât clienții să nu plece dezamăgiți.

 

 

Vacanța mare este aproape de final, motiv de pregătiri pentru copii și părinți care au început deja goana după rechizite. Oferta este tot mai bogată de la an la an,…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/a-inceput-goana-dupa-rechizite/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 4 septembrie 2023 10:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.