A încetat din viață, Col.Tănase Gheorghe, fost comandant al Grupului de Pompieri ”Vlașca” – Giurgiu. Dumnezeu să-l ierte…!

A încetat din viață, Col.Tănase Gheorghe, fost comandant al Grupului de Pompieri ”Vlașca” – Giurgiu. Dumnezeu să-l ierte…!

Astăzi este o zi tristă pentru pompierii giurgiuveni…Ei au pierdut un COLEG cu suflet de aur,  colonelul în rezervă Tănase Gheorghe. fost comandant al Grupului de Pompieri „Vlașca”  județ Giurgiu, în perioada 1986-2001.

Așa cum scriu cei ce l-au cunoscut ori s-au aflat sub comanda acestuia, pe tot parcursul carierei militare, colonelul Tănase a fost un adevărat model pentru ceilalți pompieri, apreciat și iubit  în egală măsură, de toți cei care l-au cunoscut.

Un ofițer de  aleasă ţinută morală, care a slujit, cu dragoste şi devotament, Arma Pompierilor – mai scriu, pe pagina de facebook, foștii săi colegi și subalterni.
Sincere condoleanțe familiei în  aceste clipe grele prin care este nevoită să treacă.
Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească pe  col Gheorghe Tănase. 

Astăzi este o zi tristă pentru pompierii giurgiuveni…Ei au pierdut un COLEG cu suflet de aur,  colonelul în rezervă Tănase Gheorghe. fost comandant al Grupului de Pompieri „Vlașca”  județ Giurgiu, în perioada 1986-2001. Așa cum scriu cei ce l-au cunoscut ori s-au aflat sub comanda acestuia, pe tot parcursul carierei militare, colonelul Tănase a fost […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/a-incetat-din-viata-col-tanase-gheorghe-fost-comandant-al-grupului-de-pompieri-vlasca-giurgiu-dumnezeu-sa-l-ierte/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=a-incetat-din-viata-col-tanase-gheorghe-fost-comandant-al-grupului-de-pompieri-vlasca-giurgiu-dumnezeu-sa-l-ierte
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 16 mai 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.